So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Ilosaarirock 2016

Ilosaarirock on joka vuosi yksi lempiviikonlopuista mitä olen paikalle päässyt tai edes ulkopuolella pyörähtämään, sillä Joensuu herää eloon ja täällä on ihmisiä joka paikassa. Pahimmillaan ei kuitenkaan alueella saa minkäänlaista yhteyttä ystäviin juuri sen takia, koska ei ihmismassasta löydä ketään tai yhteydet toimi. Tämä ei kuitenkaan haittaa sillä rokissa on aina paljon tuttuja, eli jos hetkeksi porukka häviää silmistä, voi jonkun tutun luo itsensä löytää. 

Meitä oli tänä vuonna iso porukka, jonka kanssa lähdimme yhdessä rokkaamaan. Suurimman osan viikonlopusta olin poikaystävän ja kaveriporukkamme kanssa, mutta näin onneksi muitakin ystäviä, ketä en ollut pitkään aikaan nähnyt. Sää ei lauantaina päivällä suosinut, mutta illasta lähtien tarkeni jo rokata. Menimme hieman sellaisella taktiikalla että molemmat saivat minusta ja poikaystävästä valita mieluisia bändejä sen mukaan milloin niitä oli, eikä mennyt toisen päälle, joten kuuntelimme myös sellaisia keikkoja, jotka eivät toista niin kiinnostaneet. Eli hieman kompromissia ryhmässä rokkaamiseen!

Lauantaina kävin katsomassa Kotiteollisuuden, jonkin verran SANNIa, J Karjalaisen, Passengerin, the 1975ia kunnes illalla suuntasimme katsastamaan juustodiskon, joka pidettiin metelliteltalla ja siellä soitettiin siirappisia rakkauslauluja. Kauaa ei hitaita kuitenkaan jaksanut tanssia, sillä alkoi jo väsyttämään ja piti päästä nukkumaan. 

Sunnuntaina vuorossa oli hieman aurinkoisempi päivä ja osittain mielekkäämpiä artisteja ja keikkoja. JVGn keikalla loikoilun jälkeen halusin mennä katsomaan Anna Puuta ja kävin kaverin kanssa sitä katsomassa kun pojat halusivat Maj Karmaan. Näiden keikkojen jälkeen oli ihana kuunnella Scandinavian Music Groupia auringonpaisteessa ja laulella lauluja mukana. SMGn jälkeen oli pidempi tauko jossa olimme sitten kaveriporukalla muutaman tunnin yhdessä piknikillä rokin Chill Out Zonella, joka on mielestäni erinomainen uudistus aiempaan verrattuna. Illalla valotkin oli viritelty tunnelmaa luomaan. Viimeisenä lähdin katsomaan Olavi Uusivirran keikalla pyörähdyksen ja ruokatauon jälkeen Volbeatia, joka ei aivan omaan lempimusiikkiin kuulunut, mutta osasin tunnistaa jopa jotain biisejä. 

Kaikenkaikkiaan rokki oli mahtava vaikka maanantaina tätä rokkaajaa väsyttikin aivan mahdottomasti. Ensi vuonna uudestaan! Jotta aivan ilman kuvamateriaalia ette jää, alla hieman säänmukaisesta asustuksestani, johon kuului kyllä myös takki! Kuvissa näkyvät myös kovia kokeneet saappaat, jotka lauantain kurasään jälkeen olivat kyllä ihan rokanneen näköiset.

Millainen oma rokkisi oli? Kerro festarimuistosi viime viikonlopulta kommenttiboksiin!LAUANTAI

flannel CARLINGS

hat LINDEX

crop top BIKBOK 

choker DIY 

jeans H&M

shoes MANGO

reppu (alempana) FJÄLLRÄVEN KÅNKEN


SUNNUNTAI

choker DIY

crop top BIKBOK

jeans H&M

shirt &OTHERSTORIES

Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus