So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Joensuu Get Down 2015

Lokakuussa oli taas Joensuun kuumin tapahtuma, eli Joensuu Get Down, joka järjestettiin Korvaboosti- festivaalin yhteydessä. Porukkaa oli saapunut ympäri MAAILMAA, niin Suomesta, Venäjältä kuin Aasiastakin asti. Meininki oli aivan katossa, ja täytyy hallituslaisena sanoa, että oli onnistunut fiilis kun tapahtuma päättyi ja kaikki paikalle tulleet kertoivat niin paljon kehuja, että huhhuh! Juhlavuotena olikin hyvä saada aikaan semmoinen tapahtuma, jossa jokainen tanssija pääsi varmasti tekemään ja kokemaan, sillä scaboissa oli mukana niin konkareita kuin noviisejakin, mutta se ei meininkiä haitannut. Perinteeksi tulleiden 2 vs 2 Hip hop ja 2 vs 2 Break scabojen lisäksi oli tänä vuonna myös 7 to smoke break battle ja muutama muu yllätyspalkinto.

Cypher cat palkinto meni tälle ihanalle Crazy Grandma B-girlille, joka näyttää että katutanssi ja hiphop kulttuuri ylittää sukupolvienkin väliset kuilut!

7 to smoke voittaja: Pluto, sekä aina yhtä mahtava houstimme Matti "MattiWatti" Pulkkinen

Break 2 vs 2 voittajat: Heavy Haiku & Vesa The Vice

Hip Hop 2 vs 2 voittajat: Sami & Lilli


Ja erityisyllätyspalkinto meni jokaisessa Get Down tapahtumassa soittaneelle DJlle eli DJ I-Spin:ille


Illan showcaset tarjosivat GazaGirls (yläpuolella) ja Cat People tanssikoulun hip hop jatko ryhmä (alapuolella), joissa olin jälkimmäisessä itsekin mukana, eli paikalliset tanssijat pääsivat näyttämään taitojaan. 

Legendaariset "puuta ja metallia" -palkinnot lähtivät tänäkin vuonna scabojen voittajille. Nämä taidonnäytteet on ISKYlle tehnyt Jesse Parviainen, jotta voittajat saisivat ikuisen muiston tapahtumasta. "Some-Sini" ja ISKYn hallitus kiittää mahtavasta tapahtumasta ja koko vuodesta. Pian on taas uusi vuosi ja uudet kujeet, joten pysy kuulolla tulevista tapahtumista ja jutuista! 

Kuvat: Samuli Ronkanen

Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus