So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Jokiasema ja juhannussuunnitelmia
Joensuun legendaarisimpa oleilupaikkoja kesäisin on Linnunlahden suunnalla oleva joenrantakahvila nimeltä Jokiasema. Olinkin eilen siellä hieman jäätelöllä, joska sää suosi. 

Tällä viikolla minulla on ollut paljon kiireitä. Päivällä olen ollut tekemässä harjoittelua Itä-Suomen katutanssiyhdistykselle (ISKY ry) ja illalla minulla on usein ollut näytelmäharjoitukset. Olen siis Joensuun ylioppilasteatterin Uninäytelmässä mukana. Tästä voin kertoa teille hieman lisää myöhemmin kunhan produktio etenee, mikäli teitä kiinnostaa. 

Viikonloppuna on onneksi juhannus, ja lähdenkin viettämään isolla porukalla mökkijuhannusta korpeen. Saa nähdä miten puhelinaddiktin alku sujuu, sillä puhelinta ei noin vain ladatakaan, mutta saanpahan tarpeellisen vieroituksen. Kaikkea kivaa ohjelmaakin on luvassa, joten voi olla etten edes huomaa puhelittomuutta ja viikonloppu menee hujauksessa. Sitten voikin palata normaaliin elämään ja saada asioita aikaiseksi. Helsingin reissulla pääsee myös hieman shoppailemaan, minulla onkin jo hieman alustavaa ostoslistaa sinne. Oletteko koskaan kokeillut Movenpickin jäätelöitä? Ostin samalla ihan uteliaisuudestani Maple walnut makuisen valkosuklaalla kuorrutetun jätskin, joka nousi kyllä heti yhdeksi suosikiksi.

Mikä on sun kesän lempparijäätelö? Entäs millaisia juhannussuunnitelmia teillä on?


Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus