So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

Joululahjakooste

Omiin joululahjaperinteisiin on kuulunut jo kauan perheen kesken yhden ennakkoon toivotun lahjan saaminen (usein muiden perheenjäsenten yhdessä ostama), joten itse jouluun ei kuulu lahjojen jakamista niin paljon kuin monella muulla perheellä. Lahja tulee aina tarpeeseen ja on oman kokemukseni perusteella osuva. Ellei tiedä lahjansaajaa todella hyvin tai ole muuten tietoinen jostain tietystä lahjasta, josta hän on haaveillut tai erityisesti tarvitsee, voi lahjan ostaminen olla hankalaa. Sama budjetti kuin lahjoihin olisi tullut käytettyä voidaan siirtää sitten pyhien jälkeisiin alennusmyynteihin, jolloin voi löytää ihania laadukkaita merkkituotteita joihin ei muuten olisi varaa.

Olin jo aiemmin syksyllä saanut joulu- ja syntymäpäivälahjaksi todellakin tarvitsemani uuden paremman objektiivin, joka onkin ollut kovassa käytössä. Tämän lisäksi sain 2 NYXin huulipunaa Lingerie sarjan Lace Detailin ja Copenhagen sävyisen Lip Creamin.  Nude Lace Detail on käytännöllinen aivan päivittäisessä meikissä ja kuulemani mukaan kestää hyvin vaikka syödessä. Olin myös pitkään haavellut tummemmasta huulipunasta, jota vastaa täydellisesti Copenhagen. Helposti kylmä- ja lämpöpakkauksena toimiva kauratyynykin oli pidempään ollut toivelistalla, joten on helppo esimerkiksi jumisia niskoja rentouttaa lämpimällä kauratyynyllä. Voin kertoa tuotteen käytöstä myös enemmän erillisessä postauksessa, kerro kommenttiboksiin jos kyseinen postaus kiinnostaa. 

Toisen puoliskoni kanssa emme kertoneet etukäteen mitä ostamme toisillemme, mutta olimme kuitenkin budjetin asettaneet lahjalle, että se on sopiva ja samansuuruinen. Häneltä sainkin laskettelulasit. En ennen viime talvea ollut lasketellut ja oli tarkoitus tänä talvena laskea enemmänkin, joten näenpähän siellä rinteessä jotain tänä vuonna haha! Hänelle annoin Tommy Hilfigerin t-paidan ja Calvin Kleinin bokserit, sillä halusin antaa laadukkaita ja hyviä vaatteita, jotka tulevat käyttöön. Osui ja uppos, jes! Sain vielä myöhemmin kommentiakin siitä miten olin osannut ostaa niin mieleisen paidan. 

Tämän lisäksi joululahjoihin kuului kuvassa alustana näkyvät Marimekon Lumimarja tuplapussikalanaMarimekon harmaa Tasaraita pyyhe ja Raakasuklaan valmistuspakkaus, jonka saimme toisen puoliskon kanssa yhteiseksi lahjaksi. Lisäksi oli erinäinen määrä suklaata ja English Tea Shopin teekokoelma, jota en kehdannut alkaa kuvailemaan (ja on niistä suurin osa syötykin jo!).

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus