So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kaupunginteatterin portailla


Juhannukset korvessa itikoiden syötävänä on nyt vietelty ja on täydellistä olla takaisin sivistyksen parissa. Myönnän etten ole todellakaan mökki-ihminen mutta silloin tällöin on ihan kiva päästä kaveriporukalla viettämään aikaa yhdessä. Monelle suomalaiselle mökki on mahdollisimman alkeellinen ympäristö, mutta itselleni sisävessa ja sähköt ovat enemmän kuin tarpeellisia. Muutaman päivän kestää kyllä missä vaan, mutta nautin enemmän kaupunkielämän luksuksesta ja pienestä iloista kuten parvekkeen oven auki pitämisestä aurinkoisella säällä ja sitruunavettä juoden. 

Kaupungissa on myös mukavampi pukeutua hieman siistimmin, sillä mökkiviikonlopun ensembleni oli collegehousut ja huppari, jotka kyllä olivat yllättävästi aurinkoisessa säässä hieman turhan lämpimät. Ensimmäinen asia heti kunnon suihkun jälkeen vaihdoinkin hieman siistimpää vaatetta ja lähdin ulkoilemaan ja ottamaan hieman kuvia. 

Tiistaina olisi minulla lähtö kohti Helsinkiä, jossa vietän pari päivää shoppaillen. Minulla on jo hieman ideaa, että mitä haluan sieltä metsästää, mutta en vielä paljasta sen enempää. Ostos postauksessa sitten näette mitä olenkaan löytänyt. Pyrin myös kuvaamaan teille mahdollisimman paljon kaupunkikuvia ja katsotaan kuinka yhteistyöhaluinen asukuvien suhteen matkaseurani onkaan. shirt H&M

shorts DIY

shoes CLARKS

sunglasses CHANEL

bag MICHAEL KORS
 Ciao belle,

Sini


comments powered by Disqus