So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Kerrankin kukkia

Hyvää pääsiäistä te kaikki ihanat siellä! Itse olen ollut aikamoisessa kiireessä, vaikkei mitään ihmeellistä ole ollutkaan. Olen kuitenkin tehnyt erinäisiä toimenpiteitä valmistumiseni eteen ja tehnyt blogijuttuja, sekä hakenut töitä, joten suurin osa ajasta on ollut juoksentelua ympäriinsä ja asioiden hoitamista. Nyt kuitenkin lähden yhdeksi yöksi tyttöporukalla mökille, joten on hyvä hetki jättää teille hieman kukkia ja hyvää fiilistä!

Olen muuttamassa asunnostani kuun lopussa pois, joten myös tavaroiden pakkaaminen on vienyt paljon aikaa. Minulla ei ole kämpässäni aiemmin ollut tuoreita (leikko)kukkia, joten kimppu neilikoita oli perusteltu valinta kotia piristämään ennen sieltä poistumista. Pienimuotoinen kaaos on tällä hetkellä kämpässäni, sillä tavarat ovat sikinsokin etsimässä paikkaansa väliaikaisvarastoinnissa, sillä olen hetken ns. kodittomana ennen kuin tulevaisuus alkaa valkenemaan.  

Ensi viikolla minulla onkin paljon mukavaa tekemistä, sillä menen kouluttautumaan ja osallistun Indiedaysin Inspiration Day:hin ensimmäistä kertaa. Myös muita So-Up!:in bloggaajia on sinne tulossa joten hyvä päivä luvassa. Sieltä kuvailen teille materiaalia ja kirjoittelen tunnelmia myöhemmin. Onko teillä aiempia kokemuksia kyseisestä tapahtumasta? Ja mitä teille kuuluu siellä ruudun toisella puolella? Onko millaisia pääsiäissuunnitelmia tälle viikonlopulle? 

Nyt kuitenkin erakoidun tästä tietokoneelta, että saan pikaisesti pakattua tavarani ja hyppään autokyytiin kohti mökkiviikonloppua. Mahdollisia tunnelmia voit käydä kurkistamassa instagramin instastorystä, ja tiliäni pääset seuraamaan nimimerkillä @sinimustonen.

Ciao belle,

Sini

In English

With graduation, move and new things coming up, I've been super busy lately. Fortunately I get to enjoy my weekend with some girlfriends at a cabin. What are your weekend plans? 

comments powered by Disqus