So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

5 x kesän luottotuotteet

Nyt kun iho on alkanut voimaan paremmin ja finnit hävinneet suurimmaksi osaksi, alan muistaa taas miltä tuntuu kun iho on kaunis ja voi hyvin. Haluankin sen takia ylläpitää ihon kuntoa mahdollisimman paljon mm. ruokavaliolla, liikunnalla ja riittävällä nesteytyksellä sekä unella, jotta sama ei toistuisi. Olen myös pyrkinyt yksinkertaistamaan ihonhoitoani niin paljon kuin mahdollista, sillä olen huomannut sillä olevan hyvä vaikutus ihooni. Suosin hoitavia tuotteita, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa, sekä keveyttä jonka alla iho voi hengittää. 

Apteekki on mielestäni yksi parhaita paikkoja löytää hyvää kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita, sillä siitä tietää että ne ovat tutkittuja ja laadukkaita, jos ne ovat tiensä apteekin hyllylle asti saaneet. Kuten täällä mainitsemani Avénen Spring Thermal Water ovat 2 suosikkituotteistani apteekkituotteita. Muut ovatkin sitten joko ihania uutuuksia tai kulttisuosikki, jonka status ihonhoidossa on jo legendaarinen. 

1. Aqualan L -perusvoide

2. ACO Sun Face Cream SPF 50 -aurinkorasva

3. Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer -valopisarat

4. Lumene Invisible Illumination Beauty Serum -sävyseerumi 

5. Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljy

Lumenen uudet sävyseerumit ja valopisarat ovat ainakin omalta osaltani osoittautuneet täydellisiksi vaihtoehdoiksi normaalille meikkivoiteelle kesäaikaan (ja todellakin myös nyt alkavana syksynä). Olen laiska käyttämään meikkivoidetta näin yleensäkin, joten joku näin kevyt ja helppokäyttöinen tuote tekee siitä jopa minulle mahdollisen. Kuultavan mutta sävyä tasoittavan lopputuloksen aikaansaava sävyseerumi onkin helpottanut elämää ajoittain. Siihen täydellisesti yhteensopivat valopisarat ovat tehneet omaan kauneusihanteeseeni sopivan kuulaan hohdon, joka on näyttävä mutta samaan aikaan luonnollinen. Pieni määrä riittää, joten olenkin aluksi ollut aika kiiltävä kun en osannut käyttää sopivaa määrää tuotetta. Blendaan korostuksiani hieman beauty blenderillä, jolloin ne pehmentyvät ja näyttävät luonnollisemmilta. Tämä on ainakin osoittautunut itselle toimivimmaksi tavaksi käyttää pisaroita.

Aivan tuore hankinta, mutta sitäkin enemmän olen innoissani tästä tuotteesta. Se onkin kulttisuosikki ja ihmeaine, joka sopii kasvoille, keholle kuin hiuksillekin, mutta itse olen käyttänyt kasvojen puhdistuksen jälkeen seerumin omaisesti kosteuttamaan ja hoitamaan ihoani. Käytän öljyä sormen päillä levittäen koko kasvoille aamuin illoin, mutta en reilun käytön jälkeen ole vielä huomannut sen kuluneen paljoakaan. Hintakaan ei paria kymppiä kummempi ole, joten mistään sijoitustuotteesta ei puhuta vaan hintalaatusuhteeltaan erinomaisesta ihonhoitoöljystä. Öljy saattaa monia pelottaa ihonhoidossa, mutta tämä on niin monen suosikki ja kehuma, samoin kun minunkin nyt, niin voin luottaa siihen että ihoni ei tukkeudu vaan voi paremmin tuotteen käytön aloitettuani. 

Apteekkiklassikko eli Aqualan L on monikäyttöisin ja tehokkain perusvoide mitä ikinä on valmistettu. Se toimii kaikkeen kosteusvoiteesta kehon rasvaukseen ja iso purkki alkaa ollakin jo aivan lopussa. Käytän tätä lähes kaikkeen, sillä se ei ärsytä tai vahingoita herkimpiäkään ihoalueita ja kosteuttaa erinomaisesti. Rasvan lisäksi päivittäisessä käytössä on kasvoille tarkoitettu aurinkorasva. Haluan suojata kasvojeni ihoa, että se pysyisi mahdollisimman hyväkuntoisena vuosia eteenpäin, joten suojaan sen auringolta aina kotoa poistuessani. SPF 50 kuulostaa Suomen olosuhteisiin hurjan suurelta, varsinkin pilvisellä säällä, mutta koen että haluan panostaa ihoni hyvinvointiin mieluummin kuin että väri tarttuisi kasvoihini, joten korkea suojakerroin ei minua haittaa. Sama tuote menee myös etelämmässä, jos eksyn matkustelemaan, joten minun ei erikseen tarvitse ostaa uutta aurinkorasvaa kasvoille isolla suojakertoimella. Tässä on myös kosteuttavia ominaisuuksia, joten pintakuiva ihoparkani saa kaiken hyödyn myös tästäkin tuotteesta.  

Nämä tuotteet olivatkin 5 kesäni ultimaattista suosikkia, jotka halusin esitellä myös teille ihanat lukijani. Onko teille joku tuote aiemmin tuttu, vai oliko kesässäsi jotain muita suosikkituotteita?

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus