So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Lentokentällä

Matkustaminen lentokoneella on yksi lempiasioitani maailmassa. Lentokentät ovat ihania paikkoja, siellä tuntuu että kaikki on mahdollista ja maailma auki. Mikään ei mielestäni voita tunnelmaa kentällä ennen lennon lähtöä. Viihdyn lentokentillä ja istun mielelläni kauankin ja vain katselen maailman menoa. Itse lentäminenkin on jännittävää ja ilahduttavaa, kun katselee ikkunasta ulos ja näkee vain pilvenhattaroita jossain alapuolella.

 Matkustamisessa on tärkeää pukeutua mukavasti sillä pitkät istumiset junassa tai lentokoneessa ovat muutenkin epämukavia. Oma uniformuni matkustamiseen on aina sama: joustavat pillifarkut, iso kaulahuivi, lenkkarit ja t-paita tai pitkähihainen.

Usein olen varautunut myös jonkun villapaidan kanssa, erityisesti pitkille lennoille. Ilmastointi tekee usein hieman vilustuneen olon hieman laskeutumisen jälkeen. Huivi myös suojaa kaulaa vedolta. Varasin mukaan nahkatakkini, vaikken kuumasta säästä johtuen sitä kertaakaan päälleni laittanut. Otan kuitenkin mieluummin mukaan hieman liian lämmintä vaatetta kuin liian kylmää. Matkalle lähdettäessä ei mukaan voi ottaa loputtomasti asuvaihtoehtoja, joten valitsen muutaman varman ylä- ja alaosan, jotka kaikki käyvät keskenään yhteen lisäten asuvaihtoehtoja.

Onko teillä jotain varmaa valintaa matkustamiseen, jonka puette aina päälle? Tai jotain muuta vinkkiä matkustamisen varalle? Haluaisitteko kuulla muita vinkkejäni matkustamiseen?Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus