So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Löyly

Helsingissä Hernesaaressa sijaitseva some-suosittu sauna, baari ja ravintola Löyly on kesän aikana noussut paikallisten suosioon. Itsekin innostuin kokeilemaan kyseistä paikkaa aivan silkasta uteliaisuutta kauniita instakuvia ja blogipostauksia synnyttäneeseen paikkaan. Olimme paikalla lämpimänä iltana, joten paikka oli tupaten täynnä. Ulkona oli paljon istumapaikkoja aivan veden ääressä, jossa olisi voinut olla mukava istuksia. Tulimme kuitenkin paikanpäälle syömään ja huonosti varautuneenä en ollut ottanut takkia mukaan paikkaan. Aivan veden läheisyydessä tuulee tietenkin, joten vilustumista välttääksemme pysyimmekin sisätiloissa. 

Paikan tunnelma oli itselle mieleen. Arkkitehtuuriin ja sisustukseen oli panostettu ja siitä oli tehty moderni, mutta omalla tavallaan perinteikäs. Ulkoterassi oli toimivan oloinen, sillä siellä oli paljon istumapaikkoja ja tilaa. Samassa rakennuksessa oli myös sauna, johon oli mahdollista varata oma vuoro. Juomia oli tarjolla moneen makuun ja ulkonakin oli erillisiä pieniä baareja, jossa ihmispaljous sai nopeasti haettua juomia ilman että tuli sisälle, jossa jonot olivat pidemmät. 

Ravintolasta saa suomalaisen perinneruuan tyylistä ruokaa, jossa on käytetty paljon suomen ruokakulttuurille tyypillisiä raaka-aineita, kuten poroa. Itse ruoka oli pettymys, eli mikäli haluat paikkaan lähteä tutustumaan suosittelen illanistujaispaikaksi, eli veden ääressä muutaman drinkin nauttimiseen ja ruuan hankkimisen jostain muualta. Saimme ruuhkan vuoksi odottaa ruokaa jopa tunnin, mikä parille nälkäiselle oli jo hieman ärsyttävää.

Oletteko itse käyneet koskaan Löylyssä? Millaisia kokemuksia teillä on paikasta? Entä muista Hernesaaren alueen paikoista?


Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus