So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

juoma

Moscow Mule

Minulla on viime aikoina ollut aika paha matkakuume ja olen haaveillut erilaisista ulkomaanmatkoista Italian rantakaupungeista Balin lämpöön. Instagramin feedissä näkyneet ihanat matkakuvat eivät ole myöskään auttaneet asiaan, joten hieman matkakuumetta helpottaakseni olenkin turvautunut raikkaaseen ja herkulliseen drinkkiin, jota voisi nautiskella riippukeinussa uimarannalla. Tämä drinkki onkin parhaimmillaan kuumalla säällä terasilla, mutta sopii hyvin tunnelmannostattajaksi aurinkoiseen iltapäivään tai alkuiltaan.

Onko teillä mitään matkaunelmia tällä hetkellä jonne haluaisitte matkustaa? Enkä miten lievität mahdollista matkakuumetta? 

Hommasin BikBokista ensi kesäksi olkihatunkin, joten olen jo melkein valmis kesään ja lämpimiin keleihin. Samalla reissulla hommasin pitkään hankintalistalla olleen kalenterin. Helpottaa kun saa kirjoitettua ylös mitä minäkin päivänä pitää tehdä niin pysyy kartalla. Ajatuksena oli hieman myös rytmittää bloggaamista ja postauksia, sekä kirjoittaa ylös ideoita ja suunnitelmia. Jotenkin kirjallisten suunnitelmien tekeminen auttaa itsellä toteutusvaiheen hahmottamista.

Moscow Mule 

limemehua 

(vodkaa, jos haluat alkoholillisen version)

inkivääri olutta, esimerkiksi Scweppesin Ginger Alea suosittelen

halutessasi voit laittaa juomaan jäitä

Sitten voit asettautua nauttimaan auringosta ja raikkaan viileästä juomasta. Tai haaveilemaan eksoottisista ulkomaanmatkoista kuten minä. 

Ciao belle,

Sini

In English

Here's a recipe for my wonderlust cure, Moscow mule:

splash of lime juice

(vodka if needed)

chase it with ginger ale (my choice was Scweppes's)

Enjoy while relaxing and soaking up the sun. Or dreaming of exotic holidays.

comments powered by Disqus