So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Mustavalkoista

Olen yleensä hyvin väritön mitä tyyliini tulee. Mustaa, valkoista, harmaata ja sinistä. Niissä on vaan se hyvä puoli että kaikki käyvät yhteen keskenään. On minulla joitain värikkäitä vaatekappaleita, mutta käytän niitä huomattavasti vähemmän. Omaan tyyliini ei vain jotenkin istu kirkkaanväriset vaatteet vaan ne jäävät kaappiin. Välillä on ihana lisätä väriä tyyliin, mutta silloinkin yleensä teen vain pienen yksityiskohdan värikkäästi, kuten keltanauhainen olkihattuni. Huomaan että fysioterapeuttikoulutuksen alettua olen käyttänyt enemmän ja enemmän urheiluvaatteita tavallisten vaatteiden kanssa, jolloin lopputulos on enemmän rento ja sporttinen. Ne nyt ovat vaan mukavia päällä, sillä niiden käyttötarkoituskin on hieman erilainen. 

Seuraavat pari kuukautta ei tule kyllä yhden yhtä asukriisiä, sillä vaatteet ovat valmiiksi valitut eli sairaalakuteet. Päivät olenkin kiireinen harjoittelussa, joten postauksia ei todennäköisesti kuulu, mutta palailen sitten postausrytmiin viikolla 42.


// I'm usually quite monochrome when it somes to my style. Black, white, grey and blue. They just match. I do have some colourful pieces, but I use them less. They just don't suit my style as much and they are left in the closet. Sometimes I like to add a pop of colour into my outfit tough. I have also started to wear more athletic gear afted I started physiotherapy school, they're just more casual and comfortable at least while studying. 

Next two months I won't have an outfit crisis, since my practical training place will be providing me the hospital gear to wear during the day. Therefore I won't be posting as much as I used to but will be back in action by week 42. 

Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus