So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asu

Nahkatakkisää

Eilen on Joensuussa ollut aurinkoinen ja yllättävänkin lämmin sää, joten ulkoilemaan pystyi hyvin lähtemään nahkatakissa. Olin siis autolla liikenteessä, mutta jos olisin ollut jalkaisin olisin todennäköisesti turvautunut lämpimämpään takkiin sillä nämä alkavat kevätsäät osaavat olla hyvin kavalia. En haluaisi enää uutta vilustumista tähän perään, kun en edellisistäkään sairastumisista ole vielä 100% päässyt eroon. Minulla on hieman ristiriitaisia fiiliksiä siitä, että kuinka paljon olen saanut asioita aikaiseksi sillä olen työskennellyt pääasiassa vain tietokoneella. Hirveästi en ole pystynyt liikkumaankaan sitkeän flunssan vuoksi. Tänäänkin istun junassa kohti Helsinkiä ja nyt illalla takaisin Joensuun, joten suurin osa tästä keväästä onkin vietetty tien päällä. En uskalla edes laskea kuinka paljon olen tunteina istunut junassa tai kuinka paljon rahaa olen saanut upotettua VR:ään. Onneksi osa reissuista on ollut ns. työmatkoja, joten olen saanut korvauksia matkustuksesta. 

Halusin kuitenkin tulla jakamaan teille asukuvia, joita olen huomannut tänään monessa muussakin blogissa. Säät alkavat olla sitä luokkaa, että bloggaajat ovat yhteistuumin laittaneet näinä lähipäivinä nahkarotsin ensimmäistä kertaa päälle. Kaikilla oli myös vilustumisen varalta jotain hieman paksumpaa alla, eli kerrospukeutuminen on näiden päivien a ja o. Joko hupparilla tai neuleella saa viileähkön nahkatakin sopimaan kavalampaankin kevätsäähän. Joko sä oot ottanut nahkatakin käyttöön talviteloilta?

leather jacket CALVIN KLEIN JEANS

hoodie H&M

jeans DIY

sunglasses H&M

boots TIMBERLAND

bag & accessory MICHAEL KORS

Ciao belle,

Sini

In English

I've been super busy and traveling lately. Even as I'm writing this I'm sitting on a train. I can't even imagine how many hours I've sat on these seats and how much money I've given for the tickets. This aside, I wanted to share this spring inspired leather jacket and hoodie look, which is perfect for the still unpredictable weather. Layers all the way!

comments powered by Disqus