So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

netflix

Netflix suosikit vol 2

Viime tammikuussa julkaisin ensimmäisen osan netflix suosikeistani, joten halusin näin vuoden lopulla jatkaa tätä postaussarjaa. Rakastan elokuvia ja tv-sarjoja jotka ovat laadukkaasti tehtyjä ja ne viihdyttävät joten tälle karkeasti 2000 elokuvaa elämäni aikana nähneelle leffafriikille on tärkeää laadukas elokuvaviihde. Halusinkin jakaa teillekin omat suosikkini tältä kuluneelta vuodelta. Onko teillä jotain suosikkeja, jotka listalta vielä puuttuvat?

Designated survivor

Jännittävä ja koukuttava sarja, jonka tunnelma ei lopahda! Sain vinkin kyseisestä sarjasta kaverilta ja todella oli odotuksien arvoinen ellei parempi. Yhtään jos poliittiset sarjat ja jännitys kiinnostaa, on tää seuraavana binge watching listallasi.

Narcos

Mukaansa tempaava ja koukuttava sarja. Tässä sarjassa on tunnelmaa, etkä halua lopettaa kun olet aloittanut. 

Riverdale

Tämä on mun yksi tämän hetken pakkomielteistä. Gossip Girl ja Pretty Little Liars sarjojen fanit tulevat pitämään tästä koukuttavasta ja jännittävästä sarjasta. Juonenkäänteitä ja ajankohtaisia aiheita sarjasta ei puutu ja tahdot aina vain lisää. Spekuloinnit ja teoriat kukkivat tätä sarjaa katsoessa, joten valmistaudu jännäämään lempparihahmojesi puolesta.

Rick & Morty

Legendaarinen animaatiosarja, joka mustalla huumorillaan ja älykkäillä kommenteillaan on saanut aikaiseksi uskollisen fanijoukon ympäri maailmaa. Ei ihan jokaisen sarja, mutta jos vitsisi ovat yhtään kyseenalaisia niin tämä on sun sarja!

Girlboss

Hyviä ja huonoja palautteita tämä 1. kauden jälkeen päättynyt sarja on saanut osakseen. Itse pidin sarjan provosoivasta luonteesta, sillä ärsyttävästä päähenkilöstä huolimatta haluat tietää mitä sitten tapahtuu.

Dear White People

Kulttuurisen appropriaation ja tasa-arvon aikana erittäin ajankohtainen ja ajattelemaan saava sarja onkin hyvä pitää mielessä uutta sarjaa katsoessa. 

Santa Clarita Diet

Absurdi ja hauska komediasarja, jossa hieman ällöttävistä hetkistä huolimatta on luonnetta ja fiilistä. Jos olet kyllästynyt aivan massasarjoihin, kokeile tätä.

Ozark

Jännittävä ja mukaansatempaava sarja, jota ei malta pausettaa. Jos pidät rikosaiheisista jännityssarjoista, sopii tämä sulle kuin nenä päähän.

Atypical

Sympaattinen draamasarja, joka saa niin hymyilemään kuin tuntemaan myötähäpeää. Helposti samaistuttavat hahmot sarjassa tuovat oman mausteensa ihanaan ja mietityttävään sarjaan.

To the Bone

Paljon puhetta herättänyt elokuva syömishäiriöstä ja sen kanssa elämisestä. Viihdyttävällä tavalla toteutettu kuvaus vaikeasta aiheesta on hyvä nähdä, jos aihe mietityttää, mutta muista lähdekritiikki.

The Crown

Aivan ihana ja kaunis sarja Kuningatar Elizabethin valtaanastumisesta ja hänen elämästään. Tämä jos jokin kannattaa katsastaa sillä visuaalisuutta ei puutu erinomaisesti toteutetun juonirakenteen lisäksi. 2. kautta odotellessa!

13 Reasons Why

Raskas kohua herättänyt sarja. Sarja pääsee hyvin päähenkilön pään sisälle, mutta sarjan raskas aihe ja toteutus ei ole sopiva kaikille. 

Gypsy

Tässä sarjassa oli jotain mystistä ja koukuttavaa. En pysynyt aivan kärryillä juonen etenemisestä mutten voinut silti lopettaa katsomista. 

Limitless

Humoristinen ja mielenkiintoinen draamasarja, jossa on ajatusta mukana. Hieman älykkäämpien ja rikossarjojen ystäville tämä on kuin tehty. 

Okja

Suursuosioon päässyt elokuva tytöstä ja tämän Okja nimisestä lemmikistä, on kyllä suositusten arvoinen. Tämä elokuva on koskettava mutta myös ihana.

Mr. Right

Tämä roisi komedia on hauskaa katsottavaa, niille jotka lämpenevät gansteri ja hyvin aseistetuille elokuville. Yllätyin itse ainakin positiivisesti elokuvan suhteen!

American Crime Story: People vs OJ Simpson

Palkintoja kahminut historiallinen ja kulttuurisesti merkittävä lyhytsarja kertoo OJ Simpsonin oikeudenkäynnin aikaisista tapahtumista. Jos aihe kiinnostaa, on sarja katsomisen arvoinen. Tai mikäli haluat muuten vain sivistää itseäsi ja ymmärtää amerikkalaisten mielenmaisemaa asiaan liittyen voit sarjan katsastaa.

The Good Place

Humoristinen mutta älykäs sarja, joka yllättää joka jaksolla uudestaan ja uudestaan. Innostuin tästä kyllä todella paljon, eli jos olet komedioiden ystävä, tämä sarja todennäköisimmin kolahtaa kyllä! 

Dynastia

Jos Gossip Girl, Pretty little liars ja Riverdale iskee suhun, niin todennäköisesti tämäkin rikkaiden sielunmaisemaan ja "first world problems"eihin kurkistava sarja iskee ja lujaa. Karikatyyriset mutta samaistuttavat hahmot yhdistettynä vauhdikkaisiin juonenkäänteisiin, oi miten herkullista!

Collateral Beauty

Viimeisin, mutta ei todellakaan vähäisin on Will Smithin tähdittämä elokuva, joka on se yksi jota suosittelen yli kaikkien muiden. Sarjassamme elokuva joka tulisi jokaisen nähdä elämänsä aikana. Koskettava elokuva tuo esiin aivan uusia ulottuvuuksia niin ihmisyydestä ja suurten käsitteiden tärkeydestä meille jokaiselle. 5/5!

Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus