So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

New in: From Helsinki part II


Vaatteiden lisäksi Helsingissä halusin käydä L'Occitanen liikkeessä keräämässä varastoon shampoota ja hoitoainetta, sekä kasvojenhoitotuotteita. Hain täyttöpakkaukset aiemmin käytössä olleeseen shampooseen ja hoitoaineeseen, sekä kasvojenhoitoon trion (eli puhdistusaineen, kasvoveden ja kosteusvoiteen). Stockmannilta piti hakea Christian Diorin päällyslakka, kun ei nainen vaan voi elää ilman sitä.


Eli tällä hetkellä käytössä minulla on L'Occitanen Repair shampoo ja hoitoaine, jotka ovat osoittautuneet nappituotteiksi. Hiuksista tulee pehmeät ja puhtaat. Paljoa en ole muotoillut, joten en tiedä miten hyvin muotoiltujen hiusten hoito onnistuu, mutta en ole kyllä tarvinnutkaan. Hiukseni ovat olleet luonnolliset ja hoidetut.
Mennäänpäs niihin hieman pienempiin tuotteisiin, eli myös L'Occitanen Lait Demaquillant (Cleansing Milk), Tonique Doucher (Gentle Toner) ja Ultra Riche 25% Creme Comfort. Liikkeessä minulta testattiin ihon kosteutta, joka oli juuri kuivan alarajalla (mikäli olet itsekin paikanpäällä pyydä heitä testaamaan, ainakin siellä liikkeessä missä kävin oli tämmöinen laite saatavilla), joten myyjä suositteli minulle tehokkaampaa rasvaa. 


Tuotteet ovat olleet kosteuttavampia kuin Biothermin tuotteet, joten olenkin huomioinut eron ihon voinnissa. Olen kuivattanut kasvojani vähän liikaa, joten heti kun se sai taas kosteutta on iho rauhoittunut. Biothermillä on myös ihania tuotteita, ja ne puhdistavat ja saavat aikaan voimakkaamman kosteutuksen tunteen kuin L'Occitanessa, mutta ero ihon kunnossa oli itselleni parempi tuotteita vaihdettuani.
Ihastuin L'Occitanen hiustenhoitotuotteisiin Nizzan matkallani, joten ajattelin kokeilla kasvojenhoitotuotteita edellisten ollessa vähissä, ja voin sanoa että nappivaihto ja upgrade. Kuivemmalle iholle ainakin tuotteet ovat olleet erinomaisia. En ollut aiemmin tiennyt miten kuiva ihoni on, sillä se reagoi herkästi ulkoisiin tekijöihin, kuten suklaaseen tai talveen, rasvoittumalla, joten olen ollut käsityksessä että ihoni on enemmän normaali sekaiho. Omaan ihoon kannattaa perehtyä mikäli haluaa pitää sen puhtaana, sillä helposti sitä laiminlyö ja todisteet tulevat *kirjaimellisesti* päin naamaa.Ciao belle, 

Sini
comments powered by Disqus