So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

elämää

Elämän pieniä iloja

Harjoitteluni päättyi ja palaan kotiin Joensuun tässä pikapuoliin (tarkemmin sanottuna neljän tunnin päästä mulla lähtee juna kohti kotia!). Minulla jatkuu koulu vielä hetken, joten toivottavasti bloggaamisellekin riittää enemmän aikaa. Olen viimeisen 2 kuukautta yhtä viikonloppua lukuunottamatta asunut täällä Espoossa, joten iltaisin harjoittelun jälkeen minulla on ollut aikaa oleilla ja rentoutua. Jokaisella meistä on niitä arjen pieniä asioita, jotka tekevät tylsästäkin tuntuvasta arjesta juhlaa. Sen ei tarvitse olla iso asia, vaan esimerkiksi tuoksukynttilä voi saada hyvälle mielelle, tai kävely ulkona virkistää kummasti. Erityisesti kun on paljon omaa aikaa näitä asioita alkaa arvostaa yhä enemmän, tai ainakin itse olen huomannut moisen ilmiön tässä kevään aikana.  

Pidän kauniista asioista ja aromaattisista mauista joten ketään ei varmaan yllätä, että nautin muotilehtien selaamisesta ja herkullisen tummapaahtokahvin nautiskelusta. Kahvi on lähes elinehto, mutta muotilehtiä en hanki kuin harvoin jolloin lueskelen ne moneen kertaan. Minulla onkin iso kasa Vogue-, Elle- ja muita muotilehtiä, joista en vain viitsi luopua, koska niitä on kiva selailla myös myöhemmin. Onko jollain muulla sama "pahe", että keräilee muotilehtiä ja pitää niitä vaikka sisustuselementtinä? Hitaat aamut, jolloin saa nauttia molemmista ja kuunnella musiikkia on yksi kivoimmista asioista mitä tiedän.

Olen kuitenkin musiikin sijaan enemmän keskittynyt Netflixiin ja HBO Nordicin valikoimiin. Ihan ihastunut Netflix-sarjoista Riverdaleen ja HBO Nordicin puolelta Magiciansiin, Divorceen, Big Little Liesiin ja vanhaan suosikkiini Grimmiin. Teen varmaan jossain vaiheessa vuotta uuden Netflix suosikit postauksen, jossa kerron uusia kokoajan päällä olevia sarjoja ja elokuvia. Siihen asti voit käydä kurkkaamassa aiemmat TÄÄLTÄ. Onko teillä suositella jommasta kummasta streamaus palvelusta jotain ihania sarjoja minulle katsottavaksi?

Tässä hieman jotain mukavuuksia mistä olen nauttinut Espoossa ollessani. Olen myös kiinnittänyt huomiota ihoni hyvinvointiin joka maapähkinävoin käytön aloitettuani alkoi kukkia aika lailla. Harjoittelun alussa ostin myös ihana tuoksuisen Balmuirin vartalovoiteen, joka on kuiville käsille ja säärille ollut pelastus. Kaikkein parasta kyseisessä tuotteessa on kuitenkin sen Seaside -niminen tuoksu, joka tuo mieleen Nizzan matkan ja Ranskan Rivieran ihanan rannan. 

Koska minulla alkaa pian olemaan enemmän aikaa postauksille, kerro toiveita sisällöstä joita haluaisit nähdä blogissani? 

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus