So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asu

Printtien miksailua

Yksi kiva kesätrendi josta itse innostuin aivan vahingossa Haikon Kartanossa aamupala-asua miettiessäni; printtien miksailu. Ei sitä samaa vanhaa jossa on yksi printti per asu, vaan kaksi yhtä näyttävää printtiä eli gingham ruudut ja kukkakuvio saavatkin aikaan jotain uutta ja freshiä. Mustan yksinkertaiset asusteet (eli ne ainoat jotka otin reissulle mukaan) tasapainottavat asua tehden siitä kokonaisen, mutta silti mielenkiintoisen. Mitäs te tykkäätte tästä trendistä ja asusta? Mä ainakin ihan rakastuin tähän!

Kesäpukeutuminen on kyllä jäänyt tältä kesältä hyvin vähäiselle säiden puolesta. Kesäisiä asuja on tullut käytettyä vain muutamana aurinkoisena vapaapäivänä, jolloin olen saattanut olla liikkeellä. Tämä hieman harmittaa, mutta toisaalta odotan jo syksyä ja syksyisiä asuja jotka kuuluvat siihen olennaisesti. Olisin kuitenkin toivonut että tätä kesää olisi ollut enemmän näin asujen puolesta käytettävissä, mutta olen kyllä ottanut kaiken irti niistä muutamista päivistä, jotka säät ovat sallineet.

Asiasta kukkaruukkuun, mulla ja toisella puoliskollani on nyt koti! Porvoon oleskelun jälkeen onkin tarkoitus siirtyä hieman lännempään Helsinkiin, joten nyt kun asunto on plakkarissa voin alkaa haaveilemaan sisustamisesta ja asumisesta pääkaupungissa ihan vakituisesti. Hieman haikein fiiliksin jätän Porvoon, mutta en voisi olla onnellisempi tämänhetkisestä elämäntilanteestani. Pitää toivoa vielä hieman että työasiat järjestyvät pian ja voin alkaa suunnittelemaan syksyä enemmän. 

blouse GINA TRICOT

pants ZARA

mules H&M

bag CHANEL

sunnies BURBERRY 

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus