So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asu

Ruska

Syksy alkaa olla jo täydessä vauhdissa, samoin viimeinen kouluvuosi. Sen puolesta tulinkin jakamaan hieman tyypillistä asukokonaisuuttani täällä Kuopiossa, joka kyllä arkiaamuina on enemmän verkkarit ja huppari, kuin farkut ja raitapaita. 


Kyseisen asun mustat (pipo, takki ja kengät) osat ovatkin päivittäisessä käytössä, ja ehkä tämän vuoden parhaita hankintoja. Olen jo pitkään haaveillut Timberlandin kengistä, mutten ole niitä raskinut ostaa, mutta nyt syksyn tullen päätin ne parin vuoden jahkailun jälkeen tuoda kotiinpäin. Takkimerkeistä paras eli Haglöfs, jolta minulla on paksumpi takki ja ulkohousut ennestään, olikin ainut vaihtoehto kun lähdin etsimään hieman ohuempaa takkia pidemmässä mallissa. Pipo olikin heräteostos, mutta vaikka kyseinen asuste on enemmän murtovarastyylinen, on se ollut monen viileän aamun pelastus kun lähden klo 7 aikaan polkemaan töihin. 

Vaikka onnistunut asukokonaisuus onkin keino pikaiseen itsevarmuuden boostiin, voi hyvillä peruskappaleilla pärjätä pitkälle, kun aika on niukalla ja tarkotuksena vain selvitä seuraavaan paikkaan jossa sen päivän vaatetus puetaan.beanie UPFRONT 

sunnies H&M

shirt H&M

coat HAGLÖFS

jeans CALVIN KLEIN JEANS

boots TIMBERLAND


Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus