So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Spring Staple and Saturday Sunshine


Lauantaina kävin lounaalla Leiketuvassa, joka on Joensuun Prismassa sijaitseva ravintola, jossa mainostetaan kotimaista ruokaa. Itse söin kasvisburgerin, jossa oli kasvispihvejä, vuohenjuustoa ja taivaallista chilimajoneesia. Myös muut vaihtoehdot vaikuttivat herkullisilta, joten suosittelen katsastamaan jos et ole vielä käynyt. Vaikka kyseessä on ns. "liharavintola" on siellä paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjille.


Päälleni halusin välttämättä laittaa H&M:ltä ostamani mokkajakun. Ulkoillessa päällä oli vielä takki, mutta lyhyillä matkoilla jo melkein tarkenee! Ihanaa kun kevät tulee! Adidaksen lenkkarit ovat tämän hetken suosikit, jotka olisivat kokoajan jalassa ellei sää olisi välillä hyvinkin kurainen. Hieman ovat raukat kärsineet, mutta kunhan säät paranevat, pääsevät ihan turvallisesti käyttöön.


Illasta osallistuin tanssikouluni, eli Cat Peoplen, showtanssi-iltamaan ja leikkimielisiin skaboihin. Oli improkilpailu, jossa tanssittiin ohjeen mukaan erilaisiin biiseihin, sekä ryhmäkoreografiakilpailuun, jossa saimme parini kanssa 1. sijan! Mahtavaa, hyvä Outolinnut!Sunglasses CHANEL


Turtleneck top LINDEX


Necklace BIKBOK


Suede jacket H&M


Jeans EDC


Sneakers ADIDASMitä pidätte asukuvista ja itse asusta? Lightroom 6 kanssa joutuu vielä harjoittelemaan, mutta kyllä tuo muokkaus tästä lähtee!


Ciao belle, 

Sini
comments powered by Disqus