So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Strawberry blond

Olen jo pitkään katsellut ihaillen kuparinvärisiä hiuksia ja haaveillut itselleni samanlaisesta hiuspehkosta, kuten esimerkiksi Bella Thornella Famous in Lovessa tai Emma Robertsilla aina välillä. Minulla on elämäni aikana ollut vaaleita, tummia, lähes mustat ja punertavia hiuksia, mutta aivan punaista minulla ei ole ollut. Pidän suuresti vaaleista pitkistä hiuksistani, joten en hevillä haluaisi kampaajalla niitä kestovärjätä, joten hellävarainen ja lyhytkestoinen sävyteratkaisu oli minulle paras. Erityisesti jos väri tulisikin näyttämään minulla aivan hirveältä, niin ei tarvitsisi itku kurkussa mennä uudestaan kampaajalle sitä korjaamaan.

Pitkän harkinnan jälkeen ostinkin Biozellin Hot Copper Color Maskin, jonka levitin kuiviin hiuksiin ja annoin vaikuttaa noin 5 minuuttia. Väri on tarkoitettu värjätyille hiuksille, joten vaalennetut "raitani" imaisivat suurimman osan väriä ja omaa väriäni olevat alushiukset ja tyvi eivät saaneet sävyä lähes ollenkaan. Lopputulos olikin aluksi hyvin raju ja ensimmäisen pesun jälkeen se tasaantui ja syntyi mansikkainen ja trendikäs strawberry blond sävy. Punertavuus on vähän kuin bayalage värjäys, sillä raidoitetut vaaleat osat ovat punertavammat kuin muu osa hiuksesta. 

Väri ei pääse kuvissa aivan oikeuksiinsa, mutta punertavahan siitä tuli. Luonnossa väri on huomattavasti kirkkaampi ja selkeämpi. Väri myös peseytyy pois noin 4-8 pesussa, joten mistään pysyvästä muutoksesta ei ole kyse. En todennäköisesti kokeilisi samaa uudelleen, mutta tämä oli hyvä tapa kokeilla miltä punapäänä oleminen minulla näyttäisi. Asia josta olin erityisen iloinen oli pehmeys ja sileys, jota Color Mask sai aikaan! Hiukset olivat kuin kampaajan jälkeen, eli sileät ja terveen tuntuiset. Joten seuraavalla kerralla kun kokeilen pitäydyn vaaleassa kuten Soft Ice sävyssä. Eli vaikka valitsemani sävy ei ollutkaan aivan ominta minua haluan kokeilla muitakin vastaavia Color Maskeja.

Mitä mieltä olette Strawberry Blond hiuksista? Miltä uudet hiukset näyttää teistä? Oletteko kokeilleet Color mask tuotteita tai kokeilleet jotain aivan uutta hiuksissa? Oliko kokeilu hitti vai huti? 

Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus