So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

juhliminen

Synttärifiilistelyä

Tämä viikko alkoi mukavasti syntymäpäivän muodossa. Heräsin aamulla klo 6:00 viettääkseni laatuaikaa toisen puoliskoni kanssa ennen töihinmenoa. Aamupalalle olikin tehty kahvia ja vohveleita, täydellinen aloitus päivälle siis. Vein töihin kollegoja ilahduttamaan muutaman paketin suklaata, joka meni kaupaksi kyllä hyvin. Muutenkin mukavan työpäivän jälkeen menimme mahdottoman nälkäisinä kiinalaiseen hakemaan hieman takeaway ruokaa, Pekingin kanaa ja paistettua riisiä katkaravuilla. Ai että se oli hyvää ja leftovereitakin jäi aivan urakalla. Voinkin hyvillä mielin ottaa niitä huomenna evääksi. Keskiviikkona itsenäisyyspäivä on minulla vapaapäivä, joten tiistaina menemme synttäridinnerille keskustaan. Olen pitkään halunnut kokeilla Sushibar & Wine ravintolaa Uudenmaankadulla, joten pääsenkin sitä toisen puoliskoni kanssa testaamaan huomenna. Odotan innolla!

Toinen puoliskoni kysyikin minulta haluanko synttäripäivänäni kakun. Mietin hetken ja sanoin että kakun sijaan macaronsit olisivat ihana juttu ja tämähän toteutui. Illan aikana olenkin mussuttanut macaronseja ja Goodion raakasuklaita, joita olen alkanut maistelemaan urakalla niitä monen monta makua testiin saatuani. Näistä teen ihan oman postauksen myöhemmin, mutta sanottakoon että raakasuklaa on parasta jos joku sitä ei vielä ole erehtynyt kokeilemaan. Näin arki-iltana en vielä kuohuviinilinjalle siirtynyt joten glögi tulee hyvänä kakkosena. Kuoharit voinkin sitten poksauttaa huomenna. 

Sain toiselta puoliskoltani pitkään himoitsemani ja jopa kieltämättä koiranpentumaisen ulinan aikaansaavat karvatossut. Asunnon lattia on nimittäin todella kylmä ilman villasukkia ja jääkalikkavarpaani kaipaavat jotain lämmintä jatkuvasti näin talvisaikaan. Etsin jo näitä ihania tohveleita viime vuonna, mutten sitten ollut tarpeeksi ajoissa liikkeellä joten kaikki koot olivat menneet. Nyt kuitenkin ovat jo ihanat UGGin tohvelit varpaita lämmittämässä ihan sängyssä asti, hups! Samoiten Gina Tricotista sain itse valitsemani yökkärin vanhan tilalle, joka lämpimyydestään ja pehmeydestään huolimatta on alkanut nukkaantua niin paljon, että on jo aika uuteen. Muutapa en näille synttäreille edes toivonut tai tarvinnut, joten voin sanoa että aika nappiin meni. Voinkin onnellisena mennä tästä unille, että jaksaa huomenna taas painaa menemään töissä. 

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus