So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

trendi

Mitä trendejä itse ostin tälle sesongille?

Jaan joka syksy ja kevät sesonkien suurimmat trendit ja ne ovatkin olleet suosituimpia postauksia joka kerta. Minua ilahduttaa niiden suosio ja se että se tuntien kova työ mitä käytän siihen että löytäisin kaikki aidosti kiinnostavat trendit postaukseen ovat olleet teidänkin mielestä mielenkiintoisia postauksia ja niitä luetaan tuhatpäin (ihan tosissaan, huhhuh mikä määrä). Osa trendeistä mitä kotiutan ovat klassisia ja monikäyttöisiä, mutta ostan myös ns. sopulitrendejä joiden koen sopivan omaan tyyliini sitä korostavalla tavalla. En koskaan valitse trendejä, jotka eivät tunnu itselle omalta, sillä haluan pysyä suhteellisen uskollisena tyylilleni. Kokeilen uusia trendejä mielelläni, mutta ne mitä hankin itselleni ovat sellaisia joiden takana voin seistä. 

hat ASOS

leather jacket CALVIN KLEIN JEANS

jeans LEVI'S

wrap blouse ZARA

boots TIMBERLAND

Klassisempia trendejä, joihin olen tänä sesonkina panostanut ovat kukkamekko (täällä), ruutubleiseri (täällä) ja pilkkupaita kuten tässä postauksessa näkyy. Niiden lisäksi panostin klassisiin aurinkolaseihin, jotka ovatkin olleet hyvin trendikkäät viimeaikoina (täällä). Näiden lisäksi en ole oikeastaan tänä syksynä vaatteita (paria poikkeusta lukuunottamatta) ostanutkaan, mistä olen iloinen sillä minulla on jo ennestään paljon vaatteita, joita ei niin tule käytettyä. Näin saan hyödynnettyä paremmin garderoobini arsenaalin, kun yhdistelen niitä näihin ihaniin uutukaisiin. 

Tämän lisäksi halusin muutaman tehostevaatekappaleen joista ensimmäinen näkyy tässä postauksessa. Ns. tämän hetken sopulitrendi on kipparilakit. Halusin kauniin version mustassa värissä, jonka löysinkin sitten vahingossa ASOS-nettikaupasta. Toinen on Karl Lagerfeldin huppari, jonka ilokseni ja onnekseni löysin Della Margasta -50% alennuksesta, vaikka kyseessä oli tämän kauden uutuus. Kyseinen liike kun poistaa merkin valikoimistaan, joten sattui hyvä tuuri ja sain täydellisen syyshupparin hieman edullisemmin. Hupparista tulossa asukuvia hieman myöhemmin, joten en paljasta teille ihan kaikkea! Etteköhän te tule näkemään paljon asukuvia jossa kaikkea näitä esiintyy. Minulla on ainakin paljon ideoita, mutta ei oikeastaan aikaa toteuttaa niitä kaikkia. Siksi saattekin näin ripotellen saatte materiaalia ja inspiraatiota toivottavasti.

Haluaisinkin nyt kuulla mitä trendejä te itse olette tänä syksynä kotiuttaneet ja mitkä ovat teille tuntuneet omilta? Kerro kommenttiboksiin omat ajatuksesi syksyn trendeistä, sopulitrendeistä ja trendipukeutumisesta yleensä? 

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus