So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asu

Turvaneule

Syksyn viiletessä tämä vilukissa kaivelee kaikki neuleet ja villasukat kaapeista! Lämpimämpinä päivinä saa kuitenkin valita toppatakin sijaan nahkatakin, erityisesti jos ei ole suunnitellut ulkoilevansa, vaan menee esimerkiksi autolla jonnekkin sisätiloihin. Tällä viikolla olenkin käyttänyt kuvissa näkyvää neuletta työmatkoilla, joka on osoittautunut nappivalinnaksi kun aamulla ei millään haluaisi lähteä ulos kävelemään. 

Viilenevät ilmat tarkoittavat kerrospukeutumista ja kääriytymistä peittoihin ja neuleisiin. Se on kuitenkin mielestäni vain mukavaa, erityisesti jos ei ole pakko lähteä ulos palelemaan. Netflix pyörimään ja punaviiniä kaveriksi niin on ainakin tämä tyttö iloinen. Vielä saa nauttia kauniista syksystä, sillä ensilumia on jo luvattu tässä piakkoin tulemaan. Vielä en haluaisi niitä ottaa vastaan, mutta talvi on omalla tavallaan ihana.

Viimeinen viikko harjoitteluakin lähtee käyntiin joten kohta pääseen asettumaan taas hetkeksi aloilleen. Lähden kevääksi Vantaalle harjoitteluun, joten on aika alkaa tehdä suunnitelmia sen varalle, mutta pääsette tarkemmin sisälle niihin hieman myöhemmin. 

comments powered by Disqus