So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

tyyli

Tyylin eri ulottuvuudet

Tyyli ei ole vain vaatteita ja muotia, ainakaan minun mielestäni. Suurelta osalta se näyttäytyy sinä ja siihen kuuluu voimakkaasti myös trendit ja tyylisuuntaukset, mutta tyyli on tavallaan osa persoonaa. Se millä tavalla haluaa maailman näkevän itsensä ja kuinka näkee itse itsensä. Tyyli on se kuka olet, millä tavalla ilmaiset itsesi niin ulkonäöllisesti kuin sanoilla. Oma koti on osa tätä tyyliä, erityisesti yksin asuvana oma tyyli näkyy sisustuksessa voimakkaasti, koska ei tarvitse sovitella muiden tyylejä yhteen omansa kanssa.

Tyyli on osa persoonallisuutta, joka muotoutuu koko elämän aikana. Oman tyylisissä vaatteissa tai ympäristössä esimerkiksi sisustuksen kautta tulee semmoinen olo, että on kotonaan ja oma itsensä. Tämä näkyy esimerkiksi muistisairailla henkilöillä, jotka vaikuttavat heti omissa vaatteissa ja omassa kotonaan omilta itseiltään, mutta kun heidät tuodaan laitosympäristöön, eli esimerkiksi sairaalaan, alkavat he käyttäytyä kummallisesti.

Minulla on tällä hetkellä soma pieni opiskelijayksiö, jonka olen saanut sisustaa niin kuin haluan. Olisi kuitenkin ihana päästä muuttamaan isompaan tilaan, sillä yksiön sisustusratkaisut ovat rajalliset ja tilaa on yhdelle sopivasti, mutta vieraille ei sitten ollenkaan. Valmistuttuani onkin sitten aika muuttaa uuteen kotiin, sillä opiskelija-asunnon iloja ei riitä kuin opiskelujen ajan. 

Oma tyylini sisustuksessa vaihtelee tilan ja tunnelman mukaan. Olen tähän kotiini valinnut hyvin yksinkertaisia ja vaaleita värejä ja tekstuureja, mutta toisaalta pidän räväkistä sävyistä oikein stailattuina. Jos jotain kiinnostaa oma inspiraationi sisustuksen suhteen, kurkista TÄNNE Pinterest taululleni, jossa näkyvät kaikki sisustukseen liittyvät pinssini.

Tyyliin kuuluu omana osanaan elämäntavat, esimerkiksi mikäli pidät ulkoilusta ja liikkumisesta, voi vaatekaappisi sisältää paljon urheiluvaatteita ja kotoa löytyä vaikka sukset ovenpielestä. Itse pidän paljon (ainakin omasta mielestäni) hienostuneista ja esteettisistä asioista ja muunlaisessa ympäristössä pidempään oleskelu tai asuminen ei tunnu kotoisalta. Osana omaa tyyliäni minulla löytyy muotilehtiä ja kameratarvikkeita oman blogiharrastukseni vuoksi.


Mitä haluaisit tietää tyylistäni? Millainen mielikuva sinulla on tyylistä ja miten se näkyy? Millainen tyyli sinulla on?Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus