So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

trendi

Untuvatakki

Joensuussa takaisin ja kevät on täällä! Tai no ainakin auringonpaiste, sillä ulkona on vielä kylmä. Ei kuitenkaan enää niin kylmä, että haluaisi käyttää paksua toppatakkia joten ohuemmat takit tulevat jo kyseeseen. Minulla ei ole oikein untuvatakkia, saatikaan kevytuntuvatakkia ole ollut pitkään aikaan. Viime talvena ja ensi syksynä untuvatakit (erityisesti ne todella massiiviset ja muhkeat) ovat olleet hyvinkin trendikkäitä, joten pidempiaikainen haaveeni toteutui Calvin Kleinin sporttisen kevytuntuvatakin muodossa. 

Minulla olisi jo paljon intoa pukeutua keväisesti, mutta tämän hetkinen sää ja lämpötila ei sitä vielä anna tehdä (ainakaan ilman keuhkokuumetta), joten saanen pitäytyä vielä talvitakeissa ja kaulahuiveissa. Joten täällä bloginkin puolella saadaan vähän odottaa niitä keväisempiä asukuvia, joita kovasti syyhyäisin toteuttaa. Eiköhän me sitä ennen keksitä jotain muuta ja mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa tännekin puolelle. Koulua ei ole nimeksikään ja huomenaamulla lähden kohti Espoota ja pariksi päiväksi Go Expo -messuille katselemaan kameroita, kuntoilumahdollisuuksia ja kaikkea muuta mitä siellä on tarjota. Onko teillä jotain vinkkejä kyseisille messuille mitä kannattaa käydä kurkistamassa? Tarkoituksenani olisi tehdä myös postausta tapahtumasta, joten näette hieman lisää myöhemmin.

Siihen asti kannattaa käydä seuraamassa minua Instagramissa @sinimustonen, sillä sinne tulee useammin kaikkea uutta ja InstaStoryyn myös messuilta reaaliaikaisempaa materiaalia. 

coat CALVIN KLEIN new 

sweatshirt KENZO

scarf ACNE STUDIOS

jeans BURBERRY

sunnies H&M new

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus