So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asu

Varaslähtö kesään

Tämä on-off kevät on ollut erittäin turhauttavaa seurattavaa. Ajoittaiset lumikuurot ovat olleet lähinnä epätodellisia ja huvittavia. Nyt on kuitenkin pari päivää ollut jo lähes keväinen sää ja eilen oli 16 astetta lämmintä, mikä tuntui jo parhaimmillaan kuumalta. Okei olin pukenut kävelylle toppatakin koska en ollut valmistautunut moiseen lämpötilaan. Halusinkin kaupunkireissulla kokeilla hieman kesäisempää asua, joka oli kyllä jo ihan ajankohtainen, kun aurinko paistoi ja ulkona tarkeni jo nahkatakissa. Siis ilman mitään kerrospukeutumista.

Kesän kenties kuumin trendi eli gingham ruudut, jotka näkyvät paidassani olivat viime kesän ostos ja yhdistää kaksi kuumaa trendiä todella tyylikkäästi. Toinen on siis off-shoulder trendi, joka hieman olkainhaastavuudesta huolimatta on mielestäni ihana trendi. Toinen ehdoton suosikki on Leviksen 501 skinny farkut clear skies värissä. Niissä on sopivasti kulutusta etteivät ne ole liian rennot hieman siistimpäänkin tilaisuuteen. Näitä on kyllä ihana käyttää keväällä ja kesällä, sillä vaalea farkku on kyllä niin freshiä ja myös hyvin trendikästä tällä hetkellä. En uskalla edes laskea, kuinka monta kertaa sanoin "trendi" tuossa edellisessä kappaleessa.

Joten jotta vältyttäisiin överiltä niin kertokaas kommentteihin miltä asu teidän silmään näyttää ja oletteko jo itse pukeneet kesävaatteita päälle?

off shoulder blouse MANGO

jeans LEVI'S

sneakers NIKE

leather jacket CALVIN KLEIN JEANS

bag FURLA

sunnies BURBERRY 

Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus