So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ystäväkirja

Ystäväkirja

Blogeissa on nyt pyörinyt Ystäväkirja postauksia, joista innostuin itsekin tekemään omani. Useampia erilaisia versioita on ollut kierrossa, joista valitsin itselleni sopivimman. Pääsette vastauksien avulla tutustumaan myös minuun hieman paremmin. Aiheita on henkilökohtaisista kysymyksistä ruokaan ja muihin suosikkeihin. Näihin oli mukava vastailla, koska välttämättä kyseisiä kysymyksiä ei muuten tule edes ajateltua. Olettekos te jo törmänneet näihin ystäväkirjapostauksiin? Miten te vastaisitte itse näihin kysymyksiin? 

Ennen kuin pääsette tarkemmin tutustumaan vastauksiin halusin mainita että katsokaa miten ihana lumisade näissä asukuvissa on! Olin toisen puoliskoni kanssa kaupungilla ostamassa mulle valmistujaislahjoja itseltäni kun ihana lumituisku sattui yllättämään ja lähdettiin heti puistoon ottamaan kauniita talvikuvia (vaikka Helsingissä vannoinkin että olin saanut tarpeekseni talvesta kun siellä oli jo ihan kevät).

Nimeni on…  Sini Mustonen. 

Jotkut tosin kutsuvat minua… Harvemmin näitä käytetään, mutta mukaan on tarttunut ainakin Sinkku, Sintti, Gini ja Sininen.

Oon syntynyt… Joensuussa 4.12.1993, eli jo 23 vuotta sitten. 

Pienenä olin varma että minusta tulee… Näyttelijä. Kävi mielessä ajoittain myös meribiologi, plastiikkakirurgi ja kieltenopettaja eri vaiheissa koulu-uraa, mutta jossain vaiheessa mietin että näyttelijänä saan olla noita kaikkia. 

Kolme parasta piirrettä minussa on… Empatia, sinnikkyys ja positiivisuus. 

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… valmistua ja saada töitä mielellään jostain pääkaupunkiseudulta. Ja tietenkin blogata mahdollisimman paljon ja päästä kokeilemaan sen saralla uusia asioita. 

Suosikkikaupunkini on… Tällä hetkellä olen syvästi ihastunut Ranskan Rivieraan ja erityisesti Nizzaan ja Monacon Monte Carloon. 

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… La La Landista tuttu City of Stars.. Sitä on tullut hyräiltyä viime aikoina paljonkin. 

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Tän hetken lemppareita on Hokun Teriakilohi (kuten varmaan joka toisella, mutta se vaan on niin hyvää kun sanotaan) ja Konnichiwan Sushi buffet. Joku aasialainen/tyynenmeren teema mulla näissä selkeästi on...

Suosikkijuomani on… kahvi. Tarvitseeko tämä enempää selittelyjä?

Suosikkisarjani just nyt on… Tällä hetkellä katson mieluiten HBO Nordicilta Big Little Lies ja Magicians, sekä Riverdale Netflixiltä. Kaikkia kolmea tulee vaan 1 jakso viikossa joten hirveää maratonia ei saa aikaiseksi. 

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Chanelin Hydra Beauty Nourishing Lip Care. Eli Chanelin huulihoito. Kerran kokeilin vasta ja huulet tuntuvat heti paremmilta kuin pitkään aikaan. Otan vasta myöhemmin sen paremmin käyttöön ja voin kertoa kokemuksiakin. Ostin sen siis itselleni valmistumislahjaksi.

Suosikkisovellus puhelimessani on… Whatsapp. Tämän kevään aikana kun on joutunut paljon olemaan erossa tärkeistä ihmisistä niin viestisovellukset ovat olleet kovassa käytössä. Näiden lisäksi Instagramia ja Snapchattia tulee käytettyä useasti päivässä. 

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Riippuu minne olen matkalla ja kuinka pitkäksi aikaa. Mökkeilemään otan mahdollisimman mukavat ja pehmoiset vaatteet, mutta kaupunkilomalle nappaan mukaan hyvät kengät ja kameran! Pyrin ottamaan vain tarpeellisen, jossa olen mielestäni suhteellisen hyvä, ainakin naiseksi. 

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Todennäköisesti multitaskaan, katson Netflixiä, selailen sosiaalista mediaa ja katselen artikkeleja tai blogipostauksia koneella. Eli käytännössä ei mitään maailmaa mullistavaa.

Viimeisin sisustusostoksesi? H&M Homelta Sandal Wood tuoksukynttilän. Mulla on joku tuoksukynttiläkausi menossa, jolloin tekisi mieli hirveästi erityisesti setripuun ja mahongin tuoksuisista yksilöistä. 

Viimeisin Whatsapp-viesti? "Okei, eikun vaan" Toisen puoliskoni reaktio kun keksin minne voisin hakea valmistumisen jälkeen töihin. Me kyl supportataan toisiamme kaikessa. Viestiin kuului myös peukkuhymiö, mutta jätin sen tästä pois. 

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ravintolassa herkullista ruokaa ja juomaa hyvässä seurassa. Esim. jommassa kummassa noista lempiravintolaruoka vaihtoehdoista. 

Bravuurini keittiössä? Virallinen bravuurini on joskus ollut munakas, mutta nykyään sitä tulee harvemmin tehtyä. Joten ehkä sanoisin joku kasviswokki, jossa on paljon kasviksia ja ehkä jotain katkarapuja tai nyhtökauraa lisänä.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Viinipullo. Sitten toinen puolisko kainaloon ja elokuva pyörimään, voilá!

Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus