sisustus

18 Kuvaa Oleskeluhuoneesta

Pikkuhiljaa huone, joka siis on talomme ainut alkuperäisessä kuosissaan oleva tila ja jota myös ruokailu/oleskeluhuoneeksi kutsun, alkaa olla oikein kiva. Tämä siis seinien kunnosta ja karvaa keräävästä kokolattiamatosta huolimatta. Meidän oikea olkkari toimii nyt remontin ajan varastona pesukoneelle ja eteisen kamoille, niinpä tänne on kertynyt olohuoneesta ainakin kirjoja ja muuta mukavaa ajanvietematskua. 

Perjantaina käytiin Ikeasta 330 kiloa koottavaa, mm. kodinhoitohuoneen ja yläkerran asunnon keittiön kalusteet, samalla tarttui Kuopiosta mukaan oikein muiskeita pieniä sisustusesineitä. Ja siitäkös intouduin järjestelemään ja sisustelemaan -sekä tietysti siivoilemaan ja kuvailemaan huonetta.

Pöytä on Karjalantalon (nykyinen Kerubi) sekä ravintola Wanhan Jokelan tasoista koottu, jalat teetetty sepällä. Penkit on vasemmalta oikealle 1. Eräästä autiotalosta, 2. Miehen nikkaroima ja 3. Edellisen asuntoni edellisen asukkaan hylkäämä. Miniräsymatot Eurokankaasta. Valaisin on ex-työtilatoverin teollisuuslampusta tuunaama ja vaalea villamatto saatu kälyltä.

Katto on vino. Siis ihanpa oikeastikin, ei vaan kuvassa.

Rrruma ovi on tuossa vain väliaikaisesti estämässä kissojen (lue: Timon) pääsyn remonttitilaan. Kiikkustuoli miehen jostain ostama, kasvi on myöskin entisestä kämpästäni, aikaisemman asukin sinne jättämä. Villalankamatto on löydetty naapurikerrostalon roskiksesta Nam.

Löysin pari legendaarista Muumi-kirjaa kierrätyskeskukselta parikytä senttiä kpl, ne pääsi näytille tuonne laatikon päälle seinälle. Oven päällä nököttävä kirjahyllyjuttu on miehen työpaikalta, oli mokoma heittämässä sitä jo roskiin! Violetti tikashylly Kodin Ykkösestä. Tauluja on tehneet niin perheen poijjaat koulussa ja kerhossa, kuin oikeat 'taiteilijatkin'.

Sohvan on mies saanut palkkana eräästä työtehtävästä. Pöydällä olevat tabletit, kori sekä kaktuksen ruukku on ostettu Ikeasta. Kanelitangot löytyi Tigerista, tuoksuvat joululle ja ihanalle. Ne tököttää pienessä lasikannussa joka on löydetty eurolla kierrätyskeskuksesta.

Lasipallot Tigerista, sisällä pojan taidetta (ylempi kuva) ja sötö vinkuva nukkeloinen mikälie.

SisustusEläimet. Seinää peittää muovinen pöytäliina. Tuohon (oven tilalle) olisi tarkoitus tehdä leveä pariovihässäkkä.

Verhot on saatu mammalta, valopallot sävysävyyn Cittarista. Huttunen miettii ja murehtii maailman pahuutta.

Timo-Kissa on ostettu alennushintaan eräältä russianblue-kasvattajalta. Siinä ei ole muuta vikaa kuin että sitä ei ole rekisteröity. Ja että se on välillä ihan m*lkero :D Pyöreä härdelli lattialla on varastosta löydetty, ilmeisesti marokkolaisen pöydän pöytälevy. Odottelee paikkaansa ja jalkojaan.

 Mallinukke-lapsi on ex-mieheni julmasti hylkäämä ;) Pornon punainen Onnenlehti-maljakko on edelleen yksi parhaita dyykkilöytöjäni!

 Jääkaappi näyttää sekavalle törkyläjälle mutta sen ovessa napottavat kuvat ja asiat ovat kullankalliita muistoja. Tyttö, Kukka ja Jäätelö -taulu exän maalaama, se on kulkenut mukana vuosia.

Hectorin levy oli ileman kansia, roikkukoon nyt tossa. Laatikosta tein seinähyllyn öppösille. Sen alla lapsen ja naapurin sedän taidetta. 

 Nukku-Mathew on nyt suojassa lasikuvun alla, ClasOhlsonilta alle 8e (vinkkinä!)

Isukkipuolen taiteilema superpainava keramiikkapää ja poikalapsen upea Mammutti-taulu. Valkoisin kohta koko kämpässä! 

Nikolai Tiitisen printti-taidetta. Keltaisen seinäkaakelilaatan päällä nököttää Aarikan sirottimet kirpparilta. 

Balalaikka on setäni vanha, se soi viulun jousen avulla hauskasti. Je heh, menin sitten vihdoin virran mukana ja tilasin kaikkea turhaa Wishiltä, eilen saapui tuo Frida Hauva -tyynyliina. Tekoturkis on Eurokankaasta -vähän *ylellisyyttä* tähänkin tupaan. 

Huttunen on jo menettänyt toivonsa ihmiskunnan suhteen...Alla vielä kansikuva; kaktus on synttärilahja, munat äidin huovuttamia ja puun pökkelö löydetty metsästä.

Loppukevennys: Käytiin perheen kanssa skeittailemassa Liperissä viikko sitten, huomasin että M-mies osaa lentää ja levittää ympärilleen sateenkaaria, onhan PRIDE-viikko!

PUSSSSsss

-Susu