Aamumöllimisestä ahkeraan superihmisyyteen!

Mulla on älyluurissa sellainen kätevääkin kätevämpi Unikello-sovellus, jota jos noudattaa prikulleen saa oikein mukavat kahdeksan tunnin yöunet. Muttapa mutta, jos herään kellon semi-ärsyttävään lillutukseen tasan seiskalta ja vastassa on alla olevien kuvien mukainen lössi erikokoisia kavereita, ajoissa nouseminen on jotain mahdotonta. Jooooten hohhoijjaa nousin sängystä vasta kasin jälkeen, kiitti vaan elikot ja teidän ällöittävä ihanuutenne.

Tästä seurasikin aamutoimet. Hampaat surrur puhtaaksi, hieman hammaslankaa, aamulääkkeet nuppiin ja pissiliru sekä aamupiereskely pöntöllä. Kaikki tämä yhtä aikaa, olenhan tehokas uranainen hah!

Maitokahvia kitusiin, aamupalaksi suklaakeksi joka oli niin kova etten kyennyt kuin imeskelemään sitä. Imeytyyköhän keksin pahat sokeriainekset vielä paremmin kehoon lutkuttaessa, mietin siinä kun asetuin lukemaan päivän uutiset -eli SOMEssa jaetut höpölinkit ja iltalehden luetuimmat listan.

Niinhän siinä vielä kävi että vanha paheeni Vauva.fi:n Aihe Vapaa -palsta söi minut syövereihinsä, ja ainut keskustelu mihin pystyin samaistumaan oli tämä.
Muuten yleensä selailen pahamaineista aaveeta tarkkailijan roolissa iltapuhteeksi, tykkään provosoitua ja nauraa näille ihmisille. Näille ihmisille jotka voivat olla sun vaimo, tyttöystis, mies, äiti, mummo, anoppi, naapuri, ystävä...ja se juuri tekee av-palstasta mielenkiintoisen; siellä on edustettuna ihan kaikki ihmiset, ei vain MAMMAT. Kiitos Sanoma Oy, kiitos.

Sitten oli aika lähteä töihin.
Olen virallisesti yrittäjä vielä tämän kuun loppuun eli yy kaa koo öh viikon loppuun asti iik!
Sitten siirryn tekemään samaa hommaa laskutusfirman kautta. Se tuo lisää vapautta tähän hommaan, -ihan kuin ei yrittäjänä vapautta olisi muutenkin, mut eipähän itte tarvii säätää verojen ja tilitoimiston ja muun tylsän kanssa.

Kun oli aika lähteä, ihan konkreettisesti lähteä taapertamaan kaupungin toiselle puolelle töihin,
avasin vielä läppärin ja tottatahan toki jäin möllöttämään leffaa. Jos ihan hetken vain.
Hetki venyi ja katsoin välillä kelloa, viisarit osoittivat puoli 11 ja ah ihanaa, ehdin töllötellä semijännän trillerini loppuun..mutta enpäs ollut muistanut säätää mun kitsch-käkikellon viisareita kesäaikaan ja sit tulikin hoppu. Hikinen hoppu.
Meikkipanssari naamaan, eli bb-voide, puuteri, ripsari ja vaaleaa luomiväriä.
Tukkapään riivin sormilla kuosiin kun en löytänyt harjaa.

Just kun olin ovella, vaihtanut verttyneet joogapöksyt liian pieniin farkkuihin ja suihkauttanut hajustetta kaulaan ja pikkareihin, muistin kauhukseni erään pienen koirahauvasen joka oli jo monta tuntia nurissut nurkassa. Eikun elikko fleksinpäähän ja pissikakkalenkille. Huttunen arvasi että mulla on kiire ja nuuhki, pyöri ja haaveili koko sen varttitunnin kun me käppäiltiin. Lopuksi hirvee haiseva körtsi semmoseen paikkaan mistä en saanut sitä korjattua kakkapussiin, anteeksianteeksi!

......

Kelataan tylsä työpäivä ohi, joka ei mennyt ihan niinkuin piti, eikä siitä sen enempää.
Tiedän että teen työkseni juuri sitä mitä rakastan mutta olisipa ihana olla niin rikas että voisi tehdä tätä hommaa pro bono. Ei tarvitsisi ajatella tuloksia ja tuottavuutta.

Nyt oon kotona, kävin kaupasta kananmunia ja kanaa.
 Tuntuu härskiltä syödä niitä samassa mössössä.
Olen ollut ipanasta asti ihan kauhean eläinrakas Kaikkia eläimiä, jopa ötököitä kohtaan, mutta nyt kyynisenä ja mukavuudenhaluisena aikuisena ei jaksa välittää, mä vaan käännän katseeni eläinaktivistien videoista pois, en halua kuulla en nähdä sitä mitä ton minunkin kanasuikaileitten takia on jouduttu kärsimään. Tästäpä teen joku päivä ihan oman postauksensa, tiedän ettei ole nykymaailmassa hyvää syytä olla sekasyöjä mutta voin yrittää tuoda oman kantani esiin jos vain osaan.

Yritän tässä lämmittää mun pönttöuunia, en ossooo. Oisko märkiä puita tai surkea sytyttäjä.
 Kylmyys hiipii nyt taloon kun aurinko on peittynyt lumimyräkän taakse ja hämärä aiheuttaa silmäkulmaan mörköjä. Täällä meidän talossa asuu kuulema kolme kummitusta. Kaksi miestä ja nainen. Enemmän ne häärii ullakolla ja yläkerrassa. Ovat ilmeisesti ihan rauhallisia.
ps. Olen agnostikko ainakin enimmäkseen.

Kello on 17..18.30 ja mun on aika alkaa siivoilemaan kämppääni Sillä!
Huomenna töiden jälkeen voisin kuvailla vähän tätä huvikumpua ja kertoa parista kivasta jutusta.
Mut en lupaa mitään vielä , mulle on tärkeää että tästä blogista ei tule pakkopullaa.

Kuvassa minun Ikea-Bonsaipuu. Sain sen pikkuhiljaa eloon, ostettaessa siinä oli kolme lehteä.
MINÄ joka tapan kaiken vihreän ympäriltä! Tiedänpähän minkä puolueen riveihin en lähde koskaan eh.

MUIKKA <3