So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

1-2-3 -Elämäni numeroina

Elämäni turhia faktoja numeroina

Kuvitettuna Googlen kuvahaun tosi randomeilla kuvilla MINUSTA

1 kappale 180cm mäntypuista parisänkyä jonka hommasin mamman kirpulta ja jonka mies ja minä eilen koottiin parin saaturi-sanan siivittämänä. Ruma kuin mikä mutta olipas kiva nukeltaa yö ja herätä aamulla ilman himolonkkakipuja. Ja oikeastaan uskon että mänty tulee taas muotiin ennen kuin minusta aika jättää.

derp ja uuh

Mulla on (thänkgaad) kaksi Kätöstä. Oikealla piirrän, syön, rapsutan rakasta. Vasen toimii tietokoneella työskennellässä esim. painamaan alt-nappia. Vasen on hypomaniassa rumasti tatuoitu. Korjausprosessi ja täten koko isokokoinen tatska jäi kesken koska tatuoijani siirtyi manan majoille :( Nyt säästelen kääshiä että saisin käden kuntoon kesään 2020 mennessä. Ja ei, ne ei tarkota mitään noi mun kuvat eikä niihin liity syvempää merkitystä. Sieltä löytyy lintu, kala, tyttö jolla lelupupu käsissään ja pari ruusua sekä paljon suttua.

Pikkumyytötterö. Vihaan Pikku Myytä, kunnon Biaatch

3 pientä possua pääni sisällä. Yksi haluu syödä karkkia, toinen tissuttaa olutta. Mutta kolmas pikku possu onkin fiksumpi kuin veljensä ja halluu pekonia (ehheh) jotta saatas ketoosi taas käyntiin. Susihukka saa puhkua ja puhista niin että korvat turisee mutta possu ei luovuta ja minä en kaadu!

Turkoosi tukka ja SIVUSIILI never again

4 skipataan koska nelkku on tyhmä numero

5 lempileffaohjaajaa: Michel Gondry, Spike Jonze, David Fincher, Aki Kaurismäki ja Wes Anderson. Jokaisella tyyliin kaikki leffat omalla tavallaan parhaita. (Huom. Jos eilen katsoit vitoselta leffaa Her, tiedät että olen oikeassa.)

Sairaana, kisu hoitaa.

6 Mike Pattonin bändiä. Mr Bungle, Faith No More, Fantômas, Peeping Tom, Mondo Cane ja Tomahawk. Nää on ollu lemppareita 2000-luvun alkupuolelta kun sattumalta löysin Bunglet jostain nettiradiosta, tietty teininä ysärillä FNM oli jo tuttu juttu.

dyyk dyyk

7 vuotta sitten loin koiralleni Facebook-tilin. Tänään tuli muistutus meidän ystävyydestä, hassua koska minä operoin kumpaakin tiliä.

Tähän ei kuvaa koirasta vaan MINUSTA ja ihkusta tukkapäästä

Sitten hypätään suoraan kahteenkymppiin (20) eli mulla on sen verran kynsiä. Ne kasvaa ihan liian nopeasti ja ihmettelen kun mun fleda ei kasva sen nopeammin –eiks ne oo jotenkin yhteydessä toisiinsa? Nopea kasvu ja vahvat kynnet olisi tosi mukava asia mutta tykkään pitää ne lyhyenä mm. ukulelen soittamista ja puutarhatonttujen muovausta varten, eikä mikään ole mielestäni niin epäesteettistä kuin pitkät Varpaankynnet.

En voisi koskaan ottaa kynsijatkeita, se olisi ihan kauheaa. Joillekin käy, mulle ei.

Hippendaali vuosimallia 2012

17 merkkiä salasanassani melkein kaikessa someen liittyvässä. Siinä on pedonluku 666 ja kaksi kirosanaa. Jos arvaat mikä se on, saat palkinnoksi pahan mielen koska hakkeroiduit juuri mun Facebookiin.

Kummitytön kastetilaisuudessa 4 vuotta sitten. Mää oon sylkkikummi, enkä ees kuulu kirkkoon!

300++jotain CD-levyä ja noin 70 levyä ilman kansia, joita oli jossain vaiheessa enemmänkin. Mutta kuten tuuliviiri, mieleni muuttuu ja osa musiikista tippuu tykkäyslistaltani ja joutuu kirpparille. Ei liikaa, ei liian vähän, vaan juuri ne suosikit. Kuuntelen kyllä musakkia paljon myös Spotifysta, siellä suosikkini on ’viikon suositukset’ –lista josta löytyy joka viikko uusia tykättäviä

DERP osa 1235

Ainakin 23 viiksikarvaa joista sain tarpeekseni ensin kun yläasteaikainen toveri kiusasi ja sitten parikymppisenä yksi lyhytaikainen sosiopaattipoikkis huomas ne kanssa. Nykyään ’ajelen’ viikseni Clas Ohlsonin nukkaleikkurilla :D joo ja mahassani navan alla kasvaa yksi 1,5 senttinen karva jota en aja ikuna!

smile <3

Jottei postauksesta tule megapitkä, tähän vielä lyhyet tärpit

  • 2 kappaletta siniviherharmaata silmää, toinen on vähän laiska ja tarviin välillä kaukonäkölaseja jotta silemä ei karsastaisi liikaa.
  • 7 klipsipidennysosiota jotka ovat vaaleat atm, mutta värjään ne tänään tummaksi.
  • 8 jalkaa seinälukilla. Niitä pelkään koska lapsuustraumat kummittelevat
  • 400 kuukautta olen taapertanut maan päällä.
  • 2,5 kissaa, Timo on se puolikas koska asustaa miehen luona
  • 0,4463 prosenttisesti mustalaisverta virtaa suonissani. Tää oli ’noin’ arvio
  • 21 asuntoa joissa olen asunut elämän aikana. Osa kivoja, osa karseita. Tässä olen asunut 7 kk mikä on jo aika paljon ja nään unia muuttamisesta koko ajan. En siis ole muuttamassa ennen kuin talo sortuu mikä ei olisi mahdottomuus.

Alla vielä 3 tuoretta kuvaa paikallislehden Heilin kuvaajien/journalistien ottamina, kaikki kuluneen vuoden aikana. Oonko julkku vai m___ no hehheh. (Joskus nolottaa oma ulosanti)

Woutilan haastis Ukrin ja Taidemuseon yhteistyöjuttu henkkoht haastis
Loppukevennys.