Kuvia

Huhtikuun kuvamuistelo

Mietin tässä aiheita tämän päivän postaukseksi: Pian tuloillaan eli aivojeni synkissä sopukoissa kypsyy ainakin pari DIY-henkistä juttua ja ehkäpä otan myös kantaa Armanin viimeisimmässä ohjelmassa käsiteltyyn mielenterveysasiaan. Nyt ei ole niiden aika vielä, joten kaivelin muistikorttia ja tietokoneen täynnä tulvivaa työpöytää josta löytyi kilo kuvia parilta viime viikolta. Mun muisti on tosi huono, en tiedä miksi, ja siksipä onkin hauska lätkiä niitä nyt tähän ja kaivella pääni sisäisiä nystyröitä että mitäs sitä onkaan tapahtunut!

Eikä tarvii tutuille ja kavereille erikseen kertoa kuulumisia, senkun linkkaa blogin osoitteen...

Ystäväni Timo kävi kylässä. Hölmöiltiin.
Huttu ei anna leikata kynsiään. Siispä kävimme Joen Eläinlääkäriasemalla napsimassa ne poikkeen. Siis lyhkäsemmiksi. Kuvassa koiruli joka ei tiedä vielä mikä sitä odottaa
Sit tulikin rapuli ja morkkis eli morgan. Onneksi nyt kesällä ei tarvitse huolehtia kynsistä asfaltilla juostessa. Voi toista luppanaa :(
Kokeilin FaceAppia ja näytin ihan äitini rupsahtaneelta versiolta.
Timo-kissa ennen ja jälkeen. Hän täytti joku aika sitten kaksi vuotta!
Kaksi viikkoa sitten: Lähdettiin Suolipoikien kanssa Lappeenrantaan.
Pilasin jonkun tekemän angstitekstin Lucky Monkeys -baarin vessanovessa.
Keikka meni osaltani tosi hyvin! Kotimatkalla iloinen seurue pysähtyi Simpeleen Teboililla joka on aivan huippumesta!
Siellä on kasa p*skasti täytettyjä elikoita, kuten tämä iloinen susihukka!

Seuraavana aamuna, sunnuntaina oltiin kotikaupungissa viiden maissa. Puoli kuudelta lähdimme mieheni kanssa ajelemaan Lappiin, Äkäslompoloon eli sinne Jouninkauppapaikkaan Ylläs-tunturin viereen. Sanoisinko että silmäni luppasi hieman. Meillä oli vanhempieni kanssa talo vuokrattuna siellä, sellainen mökintapainen, ja tarkoitus reissulla saada liikuntakärpäsen purema.

Voi kun oonkin sporttinen. Enkös?
Lunta oli Lapissa vielä pitkälle toista metriä
Aurinko laski miltei tuntia myöhemmin kuin etelässä
Kittilästä löysin kavereita
Huomaa tervehenkinen puna poskilla
Tunturin laella tuuli enemmän kuin missään

Kotiin päästyämme ei Huttusen ilolla ollut rajoja. Se oli koko matkan ajan kissojen seurassa täällä kotona, naapurit hoitivat ansiokkaasti kaikki kolme kaverusta.

Laitan tän vaan tähän.
Vappuna Timo kuunteli musaa, me muut jorattiin. Käytiin myös syömässä nepalilaisessa ja hörpittiin vähän alkopohjaisia juomia. Perusvappu siis.
Uusin Kirkkotie tuli postilaatikkooni, siellä tuttu kuva
Kerttu on ollut niin paljon pihalla että nenäkin on ruskettunut ja uni maistuu.
Huttusella on häikäisevä tulevaisuus.
Keksin käyttöä firmani paidalle: se estää ravan roiskumisen maha-alueelle kun ollaan kevätlenkillä

Toissapäivänä vähän musisoin, biisi kertoo tositapahtumista:

Nyt kun on työviikko taputeltu, voinkin ottaa illan lunkisti. Huomenna laitetaan tuo varastohuone naapurin käyttöön, eli puhkaistaan ovi hänen puoleltaan mun puolelle ja tukitaan minun puolen ovi -selkeästi selitettynä näin. Tänään pitäisi selvittää jumalattomat vaatevuoret tuolta varastosta ja kun asunnossani on huonosti kaappitilaa, pitäisi päättää mitä heitän roskiin ja mitä myyn siivouspäivänä, yh kun olen huono luopumaan.

Nastaa perjantaita höpölit!