So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Jani kävi kylässä ynnä muuta menoa

Eilen tuli nökötettyä autossa reippaat yksitoista tuntia, ja katseltua aakkeita laakkeita maisemia. Lähdettiin minä, ystäväni (kuskina) ja mieheni auton ostoreissulle Seinäjoelle.
Sehän sitten ei mennytkään niinkuin piti, autossa oli jakopäänhihnaonkelmia taijtn ja autokauppias (sellainen takatukkajantteri) sai säädettyä homman jotenkuten niin että ajaa sen ensi viikolla Kuopioon korjattuna ja puunattuna, ja sieltä sitten haetaan. Äh onneksi mulla ei ole edes korttia.
 
Autoliikkeen vieressä oli minulle iloisena yllätyksenä kierrätyskeskus, jonne eksyin tiukasta budjetista huolimatta. Ja sitten vielä jouduin ostoksille isolle kirpputorille kun käytiin Minimanista lohtumässyä kotimatkalle. Löysin retropussilakanan, kevättakin, ilmaiskorista hattuja ja koristelautasen sekä lankoja tulevaa taidenäyttelyä varten. 
Ainiin ja laukun. IHANAN ihan itseni näköisen laukun. Ja wanhan kuin mikä laukun. Ja sellaisen laukun johon mahtuu läppärit ja pelit. LAukku! Laukkuuu!
 
Nahka pitää hoidella vielä mehiläisvahalla.
Huttukin diggaa
Rahaa paloi niinkin paljon kuin 9,90e, tähän kaikkeen!
 
.....
 
Keskiviikkona ystäväni ja huipputoveri Jani tosiaan kävi kylässä yhtä muiskeen tyttiksensä Angelikan kanssa. Kamerat vain napsui kun he ikuistivat kotiani ja minua sekä karvanapoja. Tässä pieni osa otoksista, loput laitan olohuone-esittelyyn ja osan voi nähdä tuolta linkistä.
 
 
Taidanpa kaapata/adoptoida tuon Janin mulle jonnekin komeroon asumaan ja ottaa esiin aina kun tarviin hyviä kuveja!
 
Tänään mennään äitini ja isäpuolikkaani tykö Kiteelle (Puhokseen) saunomaan ja syömään.
Soitin juuri mammalle et 'ei me tullakaan kun miehen vanha auto sytty tuleen yöllä, etkö oo lukenu uutisia?' Se aprillipila meni täydestä hah.
 
Hyvää huhtikuun ekaa, syökää silliä!