So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kirpputorilöytö

Löytöjä ja Loppukevennyksiä

Huomaan kirkkaan kevätarsendaalin tekevän kepposet aivoilleni, ja kaipaan kiihkeästi uutta materiaa siitäkin huolimatta että rahat on vähissä. Onnekseni makuni on halpa ja on olemassa kirpputoreja, kierrätyskeskuksia ja alennusmyyntejä, sekä tietenkin roskiksia! Minä siis palkitsen itseäni kunnollisesta käytöksestä tavaralla; ja kyllä, olen puhunut ongelmasta terapeuttini kanssa. Ajattelen asian niin että voisin hemmotella itseäni huonommillakin valinnoilla, kuten leivoksilla tai viinillä tai luksuslaukuilla...

Aluksi roskislöydöt:

Ei kummoiset, verrattuna aikoinaan löytämiini muumiastioihin ja taidelasiin, mutta löytö lämmitti sydäntä. Maitoastia, ämpäri ja vati, 50-luvulta

Dyykkaajana olen konkari, joskin pariin vuoteen en ole aktiivisesti sitä harrastanut. En siis etsi ruokaa, vaan pelastan tavaroita - mikäli en jotain löytämääni itse tarvitse, jätän usein roskiksen viereen jonkun otettavaksi. Mietin kirjoittavani postauksen sekatavara-dyykkaamisen a-b-c:stä, sillä monilla on ennakkokäsityksiä aiheesta, ja myös dyykkaajan kannalta on tietyt pelisäännöt jotka haluaisin tehdä selväksi.

Pääasia on että roskiksia tonkiessa Lakia ei rikota (ei murtauduta, ei hajoteta paikkoja, ei sotketa jne).

Toissapäivän käväisin Penttilän rannassa, ihan naapurissa sijaitsevalla uusiotorilla. Sieltä löytyy aina kaikkea jännää, tällä kertaa bongasin omia entisiä kenkiäni myynnissä -huomasin asian vasta kun sovitin yhtä kivaa paria hahaa. Löysin nämä kirjat, ihan vain automatkoille ja iltapalapöytään lukemiseksi ja tekemiseksi.

 Tämä kirja on tuttu lapsuudesta:

Leikkelin eli tuhosin penskana äitini omistaman version teoksesta. Joku aika sitten löysin saman kirjan kahdella eurolla, ostin itselleni. Nyt löysin tämän alle 30centillä, lahjoitan mammalle anteeksipyyntönä.

Eilen puhallettiin ekovillaa vesivahingon takia remontoitaviin huoneisiin. Nyt pääsee vihdoin tekemään lattiaa ja seiniä, sitten alkaa ihanainen sisustelu (eli matka Kuopion Ikeaan). Koska olin mielestäni niiin ahkera smuigeli, päätin taas palkita itseni kirpputorikierroksella.

Remppa-akka
Karjalan Apu - kirpparilta neljällä eurolla neulottu viltti. Kelpasi Timolle
Pieni nätin värinen tarjotin ja soppajuttu löytyi paikasta Kirpparilla.fi eli entinen Mammuttitori. Oli paikka saanut mukavan päivityksen, valoisa ja siisti kirppis.
Kenkiä kevääseen; kumpparit 2€ ja conssit 4 euroa
Pieniä kehyksiä, keskellä oleviin laitoin äsken nuoruuskuvan iskästä, sedästä ja tädistä
Nalleperhe kasvoi violetilla neitokaisella.

Lisäksi löysin pari värikästä paitaa halavalla ja kaksi erikoisempaa kirppislöytöä jotka jäi ostamatta ja nyt kaduttaa:

Kipsinen seinäjuttukoriste. Hitler-tonttu lyö patongilla sieniä popsinutta kaveriaan. Melkein harmittaa että jätin ostamatta, tämä oli muistaakseni 3,50€ Vain!
Valamon munkit coveroi Pelle Miljoonaa. WTF.

Sitten niitä kevennyksiä kasa

Pyysin miestä ottamaan nätin kuvan minusta ja armaasta kissaneidistäni Piuhasta

Totuus:

Piuha sanoi NOPE. Minä näytin epäilyttävästi eräältä tyrkkyjulkkikselta.

Sitten kun kissa oli jo valmiiksi v*ttuuntunut niin kiusasin sitä lisää

Tein trumppitukat koko köörille!

Edelleenkään en ole saanut konetta huollosta, ja varoitan tässä nyt kaikkia keillä vanhemmanpuoleinen macbook-läppäri! Älkää missääni nimessä päivittäkö käyttöjärjestelmää vaikka kone sitä herjaa! Applelle lähtee kiukkuinen palaute ja korvausvaatimus ainakin tältä mäkin käyttäjältä. 

Vaan kunhan mulla on taas tietsikka, onkin kasa postauksia muhimassa päänupissa ja pääsen ne toteuttamaan. Nyt pihalle paistattelemaan pöks!

Loppukevennys-ilmeeni https://www.sadanduseless.com/

-Susutus