mielipide

Koirankakkakeskustelu

On kevät. Ihana auringon kultaama maisema levittyy aamukäppäilyllä silmieni eteen. NOT. Räntää roiskuu silmäluomien alle ja p***an lemu tunkeutuu sieraimiin niin että onnellistakin kulkijaa käy letuttamaan. Ja viimeinen pisara on kun jalkani luiskahtaa ja katson uutta valkoista Nike Air maxsuperhyper-tossuani joka on muuttunut pohjasta kukertavan ruskeaksi.

Miksi ette korjaa rakkienne jätöksiä -kiroan mielessäni ja vilkuilen ympärilleni ettei kukaan näe. Ettei kukaan näe kun Huttunen-koira tekee flexin päässä kauempana penkalla tuttua tanssiaan, nuuhkii, kiertää ympyrää ja lopulta asettuu selkä köyryssä ah niin autuaaseen kakka-asentoon. Slpörts! En minä saata tuonne pöpelikköön kahlata yhden pikku ripulin takia, kyllä se sade huuhtoo. Ei mun koira, vaan ne muut.

Monesti kuulen sanottavan että koirankakat tulisi kerätä, että ei olisi näitä pähkähulluja tuffenvihaajia jotka levittelevät myrkkylihapullia ja ongenkoukkuisia nakinpaloja kulkureiteille ja jopa koirapuistoihin. Tämä on sama kuin sanoisi naiselle että älä laita sitä minihametta ja toikkaroi kekkulissa taajama-alueella -joku vielä raiskaa. Ei voida olettaa että myrkkymöllipäät lakkaisivat vihaamasta koiria vaikka jokainen hauvanomistaja keräisikin pökäleet matkaansa. Ei voida antaa siunausta koirien myrkyttäjien kamalille teoille tyyliin "itsepäs ansaittiin tämä, kun ei kerätty kakkoja snif ja r.i.p."

No, kyllä minä kerään Huttusen pögäleet mikäli niihin vain yllän. Ihanpa oikeasti. Mutta onhan se nyt himputin todellista että koiran kakka maatuu tuhat kertaa nopeammin kuin vaikka tupakantumppi. Miksei myrkytetä tupakoitsijoita? Ainiin nehän tekee sen ihan itse köh köh.

Itseasiassa tää koko jokavuotinen koirankakkakeskustelu on näitä worst world problemsseja, on meillä suomalaisilla oikeasti asiat aika muiskeesti täällä kun tämmönen keljuttaa. PEACE, Mää lähre avantoon.

Laitan tähän kuvitukseksi ystäväni kuvausmaisteri Jani Penttisen viime kesäisiä kuvia kenestäs muusta kuin minusta. Jotta pysyttäisiin aiheessa, on yhteen kuvaan piilotettu sitä itseään. Jos bongaat sen, voitat hyvän mielen.

Hmm..Tältä minä näytän kun istun pöntöllä.
Tältä minä näytän kun pidättelen
Tässä mää ootan vessaan pääsyä coolisti
Ny on hyvä olla
no niin kakkavitsit sikseen. Tässä istun portailla
Miks ovi ei aukene meille
tsekkaa leukaperät!

Janin otoksia voi ihastella TÄÄLLÄ