So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

Kuppari-Hannan hoidossa

Täällä Livonsaaressa asuu ja työskentelee Hanna, Kuppari-Hanna. Hän on kansanparantaja ja kuppari, sekä tekee erilaisia hoitoja akupunktiosta erilaisiin jäsenkorjauksiin. Pakkohan se oli kokea, hänen hoitonsa -erityisesti kalanruotohoito kiinnosti sillä mulla on krooninen alaselkäkipu, stressiä ja välillä masennusta. Halusin myös apua nikotiiniriippuvuuteeni jota hoidan nykyään niksapillereillä. Kalanruoto-akupunktiossa ei käytetä enää kalanruotoja hygieniasyistä (daa) mutta ennen vanhaan suomalaiset kansanparantajat käyttivät niitä.

Iiik iik Kupparin etuovella...

Hanna on vallan hurmaava tapaus -ei kätelty vaan halattiin vaikkei olla tavattu, mikä tällaisesta perusmöllykästä tuntui ihanalta :D Tultiin siihen tulokseen ettei tökitä mua neuloilla ihan tyhjiin, vaan hän enemmänkin hieroo ja käyttää neuloja vain tarvittaessa.

Hän aloitti hoidon päästäni. Jotain kumman hermoa puristeli, sen pitäisi auttaa stressiin.
Vaan sittenpä selkäkipuni yltyi ja minä ryöhnysin ympäri mahalleni. Hanna paineli hetken alaselkäni hymykuoppia joissa kipu oli pahimmillaan
Hanna jutteli rauhoittavasti kun minuun sattui. Neulat, joita hän asetti yhdet kumpaankin hymykuoppaan, ei sattuneet lainkaan. Ei edes nipistänyt!
Hän löysi sellaisia lihaksia mitä en tiennyt omistavani
Sitten hän asetti vielä selkärankani kohdalle akupunktiolaastarin (jossa millin pituinen neula) joka saa olla selässäni pari päivää.

Kun selkäkipu alkoi helpottaa, tai pikemminkin muuttaa muotoaan, oli aika kääntyä taas selälleen ja hieroa vatsalihaksia sekä jatkaa stressinpoistoa pääpuolelta.

Suoliluun (?) hierontaa. Mää oon hyvänlaisessa koomassa
aaaaahhhhh.....

Puolitoista tuntia hurahti kuin pikajuna, ja mitä jäi käteen?

No ihan huippuhyvä olo! Tunne on sanoinkuvaamattoman rauhallinen ja seesteinen, ja selkäkipu ainakin tällä hetkellä tiessään. Henki kulkee paremmin, ja vaikka mieli harhailee nikotiinipillerissä, en aio nyt sellaista ottaa. Suosittelen Hannan hoitoja kaikille joilla on ongelmaa niin kehossa kuin mielessä, itseltäni ainakin karisi loputkin ennakkoluulot ns. luontaishoitoja kohtaan. Ja Hanna henkilönä sekä hänen hoitolansa on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys.

Kohta me syödään ja sitten Naantaliin seikkailemaan. Palaan taas kun olen takaisin kotona, armaassa harmaassa Joensuussa.