musiikkia

LAGERLÖV - Erään tyttöbändin alku ja loppu.

Keväällä kyllästyin hetkeksi ainaiseen punkkeiluun ja päätin että kesäksi kasaan uudenlaisen yhtyeen. Yhtyeen joka soittaa 70- ja 80-lukujen new wave -hittejä suomeksi väännettynä ja kivasti coveroituna. Mukaan pyysin toveriani Annaa kyyppariksi ja keksittiin yhdessä että bändi tarvitsee vielä ammattimuusikon. Niinpä uunituore Joensuun konservatorion valmistama musakisti Jasmin liittyi mukaan soittamaan mm. buzukia. Tyttöbändi nimeltä LAGERLÖV oli syntynyt. Matkan varrella, eli huhti- ja kesäkuussa treenatessa biisit muotoutuivat koskemaan juurikin Joensuuta.

Minä sanoitin mm. laulun Karate-Maurista (The Velvet Undergroundin I'll be your mirror) ja yhden biisin nimeltä Rantsikka on sanoittanut punkkitoveri Kimi (Pet Shop Boys - West End Girls). Alusta lähtien oli selvää että osallistutaan Popkadun Katutähtikisaan, mutta ehkä pienesti toivoin bändin siitä jatkavan ja kehittyvän. Kuitenkin kävi niin että tytöt ovat vielä nuoria ja opiskelupaikat vievät kummatkin pois Joensuusta syksyllä. Siispä bändi soittaa suuresti somessa hypettämäni viiden biisin keikan ensi viikolla, ja se tulee olemaan eka ja vika.

Eilen treenattiin varmaan tusinannen kerran ja taasen oli Jani ja hänen pikkuystävänsä Angelika valokuvaamassa. Tällä kertaa bändikuvia, ja....

...kuvista tuli upeita!!!

Ne naaraa mulle
'Halluut sie lissee...'
Tamburinisti
Kazoisti
Ihuli Anna
Ihuli Jassu

Sit niitä bändikuvia, I couldn't pick just one!

suosikkini uih

Loppuun vielä ihkukolee röökauskuva jossa myös koeyleisössä toiminut Hanna:

Mitä mallimaailma on meissä menettänytkään!