So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulukalenteri2017

Vinkeitä lahjavinkkejä

HouHou meneekö hermo? Etkö ole keksinyt vielä joululahjoja läheisillesi? Tiedätkö jonkun jolla on jo kaikkea, mutta hänet pitää silti lahjoa? Nou worries, tässäpä pari vinkkiä. Kuvissa linkit, painamalla pääset tuotteen sivulle nettikauppaan.

Vauvalle helisevät sukat

Pienikamari on supersöötti lasten nettiliike, josta löytyy ihastuttavia nukkeja, nukkekodin tarvikkeita, pehmoja, sisustustuotteita ja vauvoillekin kaikkea kivvaa. Katsokaas kun minusta tuli tuplatäti viime viikolla, pieni tummatukkainen tyttö syntyä pyllähti veljentyttären pikkusiskoksi. Eihän tuollainen toukka vielä mitään ymmärrä lahjoista, joten ajattelen enemmän vanhempia lahjansaajina. Jokin sisustusjuttu varmaan tälle tytölle hankinnassa, tai sitten nämä sukat.

Taaperolle nimikko-ruokailuvälineet

Hattentatti-kaupasta edullisesti hauskat välineet ruokailuun yksivuotiaalle kummituspojalle.

Teinille aivot narikkaan

 Virtuaalilasit kaukosäätimellä. Nämä ilmeisesti tökätään älypuhelimeen ja sit voip katella 3D-leffoja vaikka. Ja kiukutella ja olla flegmaattinen! heh. Nämä löytyi Pulju.fi:stä

Pelaajalle retroa

Laite sisältää 240 arcade-peliä, ei varmana lopu tekeminen kesken ihan heti. Samasta paikasta kuin edellinen.

Mammalle tai mummolle tai iskälle

Mulletoi.com - Fiskarsin pöytäpuutarha yrteille ja salaateille. Mikäs sen kivempaa kuin saada tuoretta pöytään!

Koko perheelle

Hyönteishotelli löytyy tästä kaupasta. Hauska ja opettavainen juttu lapsille ja koko perheelle, ja helpottaa varmasta luonnosta irtautuneenkin ötökkäkammoa.

Veljelle tai siskolle

Seinäkalenteri ensi vuodelle, Booky.fi. Vaihtoehtoisesti valitse joku vähemmän provosoiva aihe, vaikka muumit, jos epäilet että sukulainen ei tykkää TOF:sta

Poikkikselle ja miksei tyttiksellekin

Hugleikur Dagssonin hassun hauskoja printtituotteita rakastaa synkän huumorintajun omaava tyyppi. Näitä saa myös ladyfittinä.

Hullulle kissanaiselle

Juu. Klick.

Sille jolla on jo kaikkea.

Eli ei mitään, alle 9 e. Coolstuff.fi

...