So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Mayday, it's May!

Olen hulluna kevääseen. Sulavan koirankakan vieno tuoksu, mustuvat kinokset, tippuvat räystäät ja kadulla hurisevat lakaisukoneet... Tänä vuonna, kuten tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, on kevät ollut vääjäämättömästi myöhässä. Arvottiin tuossa pääsiäisen aikaan että mahtaako lumet sulaa takapihalta vapuksi. Kuinkas kävi, no hyvin kävi. Kevät tulla pöllähti nurkan takaa ihan yhden äkin!

Tilasin tulevan toukokuun kunniaksi ja vapun alla luotto(hiusväri)kaupastani Cybershopista tukkavärejä, tarkemmin sanottuna vihertävää ja sinertävää suoraväriä (Korkealaatuiset, turvalliset, hiusystävälliset ja edulliset Crazy Color shokkihiusvärit ilman ammoniakkia tai hapetteita VINK VINK (ei maksettu klikkimainos))

Timoa kiinnostaa tuoksut
Ensin vaalensin jumalattoman juurikasvuni
Vähä kehno kuva, mutta juu get thö idea: Päällä vaaleanvihreää ja alla sinertävän vihreää. Arskat Glitteristä RIP, katosivat viikonlopun hulinoissa

 Viikonloppuna tsiigasin vihdoin Disaster Artist -leffan joka oli huippu, sekä nautin teatteriesityksistä Woutilassa. Sunnuntaina aarinko aiheutti aivonystyröissä innostuksen ryhtyä vihdoin puutarhan kunnostukseen. Se olikin melkoinen näky, rytöpuuläjiä, remonttijätettä, viime vuoden vaahteranlehdet ja omenat maassa yhtenä mössönä! Sekajätekuormaa kaatikselle kertyi kokonainen peräkärryllinen ja vielä toinen mokoma puujätettä. Kyllä tästä vielä edustuskelpoinen piha saadaan!

Herra Käsistään Kätevä paikkaamassa kottikärrien rengasta
Taustalla näkyy myöhemmin purkamamme keinuhärdelli joka lähtee mamman luo lapsenlapsille kiikuttavaksi. Meijjän pojat on jo liian isoja tuohon.
Miehen valurautalavuaareista rakentama grilli, miehen jäteikkunoista rakentamassa kasvihuoneessa. Voi juku tää on hieno!
Kannettiin mun puusohva kesäksi tuohon, siinä voi vaikka ottaa torkut. Syksymmällä pitänee keksiä joku muu mesta sille. Oikealla laatikossa kasvaa joku päivä kasvihuonekurkkua.

 Pimeän tullen oli pakko käydä kuvailemassa näkymää. Laitoin hieman kynttilöitä palamaan kasvihuoneeseen ja Tokmannilta synttärilahjakortilla ostetut valot palamaan (kiitos Heko ja Reetta ;)).

Voi juku!
Voi Juku!
Voi Njööh, pitkä valotusaika ja minä.
ClasOhlsonilta aurinkokennovalot sateenkaaren väreissä <3

 Sitten koitti vappuaatto, minä aamulla kävin traumaterapiassa jonka jälkeen laitettiin vapputarjottavat esille -tovereita saapui meille istuksimaan, grillaamaan ja nyyttäröimään <3

Mehua ostin Makuvankkurista, lasinen suuri boolimalja löytyi Kontista. Tein alkoholittoman boolin sodastream veteen, johon sai halutessaan lisätä sitten tuota rasistisesti nimettyä rommia.
En tänäKään vuonna viitsinyt tehdä itse simaa, joten ostin yhden pullon kävelykadulta. Kaupan sima on Kuraa.
Pallot Kätevästä kädestä 3e/kpl. Vihreä lähti kotiinviemiseksi Janin tyttikselle Angelikalle joka oli sairaana, harmaa meni kummipoika Ilolle joka otti sen suurella ilolla vastaan. Punaista impataan tänä iltana.
Karnevaalikeksit on rakkautta!
Ja hyvvää!
Halloumijuustoille kävi kurjasti möh.
Ja aurinko helli hetken, kunnes pilvenkakkiaiset pöllähtivät eteen ja jouduimme siirtymään hytisemästä sisätiloihin.
Booli oli hyvää muttei tehnyt läheskään niin hyvin kauppaansa kuin jos olisi ollut holikasta. Naapurit ja kylänmiehet kävivät illan aikana istuksimassa, kuunneltiin c-kasetteja ja minä otin torkut ysin maissa.
Loppukevennys: Heko on sensuroitu. Minä olen pallo.

Vappupäivänä nukellettiin pitkään, siivottiin ja öhelöitiin, eikä lähdettykään kaupungille/brunssille niin kuin olin kaavaillut -koska sää oli vallan kehno ja kolea. Illalla pitsaa napaan ja anopin luona saunomista. 

Nyt alkoi arki ja työt, eli istun sängyllä pikkupöksyissäni ja odotan sähköpostilla ohjeita työnajantajalta. Juon kafeeta ja bloggaan, kohta syön aamulounasta. Leppoisaa ja kivaa. Perjantaina menen Vallankumousklubille Laiturille esittämään pari kappaletta (ukulelella) ja jonkun runoni väliajalla. Sinne kannattaa tulla vaikkei vassari olisikaan, esiintymässä huiskeat Lyyti ja Mumminkullat!

Pus, S