lifestyle

Parasta juuri nyt

Talviaika ja sunnuntai

Istun alasti sängyllä, ei kiirettä, ei huolta mistään. Musta on ihanaa kun kelloja siirretään -talviaikaan eli normaaliin aikaan, (kesäaika on pylleröstä). En ole koskaan kärsinyt mistään rytmiongelmista kellon siirron takia, mutta tavallaan ymmärrän jos jollakin, eli aika monella menee pasmat sekasin.

RuPaul's Drag Race

Olen aina ollut kiinnostunut drag queeneista ja kingeistä, minusta he ovat äärimmäisen kiehtovia ja taitavia. Netflixissä voi seurata RPDR:a ja vähän googlettamalla All Stars -versiota sarjasta. Lemppareita ja inhokkeja, niistä on kunnon reality-tv tehty. Toinen tärppi Netflixin tarjonnassa on tietty Stranger Thingsin uudet jaksot ja taitavia ihmisiä pursuava vartalomaalauskilpa Skin Wars.

Lempileffa atm

on romanttinen, ihanan outo Spike Jonzen ohjaama HER. Siinä mies rakastuu tietokoneensa tekoälyyn..!

Pönttöuuni

Mikä onkaan kivempaa kuin halot rätisemässä takassa niin että poskia polttelee. Ei ole lainkaan kliseistä sanoa että 'ihana käpertyä viltin alle teemukin ja hyvän kirjan parissa, takkatulen räiskyessä' buhaha!

Kirja

Ostin ystävältäni Härkösen Markulta hänen kirjoittamansa Sattuu ja Tapahtuu -teoksen jo kesällä. Nyt alkaa kirjan luku, ja odotukset on kovat, olen kuullut niin paljon hyvää siitä.

lähilasit
kaukolasit

Kakkulat, rillit, silemänjatkeet

Mulla on nyt kahdet silmälasit, kauko- ja lähinäölle. Maailma näyttää entistäkin kauniimmalle, enkä malta huomenna päästä töihin kun kerrankin nään mitä teen. Ja ne vielä sopii minulle, mikä on iso jees.

Ween

Löydän harvoin enää musiikkia joka peittoaisi edelliset suosikit, mutta kiitos Spotifyn ehdotuksille, löysin Weenin. Mukavan vinksahtanutta mutta helposti kuunneltavaa sekopääpoppia.

Hyvä olo

Puolitoista viikkoa ja miinus 4 kiloa, mieli on virkeä ja tasainen, vallan muiskea. Mitäpä sitä muuta tarvitsee?

Päälläni on kaulahuivi Karjalan apu -kirpparilta ja tekoturkki edesmenneen Teatteri Sataman varastosta.

Loppukevennys

Uudistuneen Ilosaaren katulamput ovat hassuja!

muiskkk!