värikäs koti

Räkänokan Kotikuvia

Heips beibit ja beibittäret! Mun uskollinen Mäkkini näyttää erroria. Päädyin koneen ilmoitusten painostuksen alla päivittämään käyttöjärjestelmän ja sen johdosta kaatui lopulta koko kakka. Arvatkaapa oliko backuppeja mistään tiedostoista? Nooo eipä huolta, ainoat kesken olevat työjutut on tallessa sähköpostissa. Harmittaa kuitenkin inasen jos mitään ei saa pelastettua, muistoja ja työn alla ollut runoelämäkertani...katoavaista on jiipeg- ja word-tiedostot, sekä elämä.

Minuun on iskenyt tosi ilkeä räkätauti isolla räällä. Nenäliinoja on kulunut kaksi säästöpakkausta ja klyyvarini nahka on hiekkapaperia, eikä helpota vieläkään. Rempata pitäisi, ja veljen vauvaa hoitaa tänään + tsiljardi muuta hommaa. Vaan koska en tajunnut viikolla levätä vaan maanisena siivosin joka päivä, on olo kehnompi kuin jos olisin ottanut iisimmin. Olen myös sekatavaradyykannut pitkästä aikaa, aiheesta lisää myöhemmin.

Ystävät Jani (postauksen asuntokuvat) ja Angelika (upeat kissakuvat) kävivät keskiviikkona todistamassa sekopäisyyttäni asunnon siistimisessä. Hyvä että maltoin istua hetkeksi jutustelemaan. En ole kuitenkaan huolissani hyperaktiivisuudestani, nukun ja syön ihan normaalisti toistaiseksi. Ja ihastelen siisteyttä.

Ruokailuhuone

 (haluaisin sanoa "sali" mutta eihän tuo koonsa puolesta ole sitä) toimii tällä hetkellä remontin takia myös olohuoneena. Tämä huone on ainut ns. originaalissa asussaan oleva paikka tässä talossa, kokolattiamatto ja kaikki!

Uusin ”löytö” eli itkevä pimu. Löysin tämän kahvila Laiturin saa ottaa -hyllystä, oikea omistajakin löytyi, ja selitys miksi se edes oli hyljätty ja itkuinen. Oikea löytö, jonka saan kuulema pitää lainassa määräämättömän ajan.
Keittiötä

Keittiössä on vielä paljon puuhaa noin niinku ulkoasullisesti. Miehen tekemä huuva uunin ja lieden päällä lasketaan alemmas ja maalataan, ja valkea seinä saa päällensä varmaan jonkin kivan kaakelihärdellin. Kaipaisin vielä tuohon aamiaistason ympärille baarituoleja. Maaliroiskeisiin peittyneen apujakkaran ajattelin maalata.

Yksityiskohta makkaroista, vaatekaapin päällinen kaipasi tavarapinoa

Hahhaa iPadin ennakoiva tekstinsyöttö teki tepposet kuvatekstiin enkä saa korjattua! 

Totuus!

Olohuone on nyt sitten tämmöinen, IIK. Vesivahingon takia kaikki eteisen ja kodinhoitohuoneen kamat piti tuoda tänne. Yläkerrassa poikien huone.

Siellä pilkottaa kodinhoitohuone ja kylppäri

Lopuksi kuvat kiseistä jotka Angelika nappasi, nämä on upeita!

Timo
Neiti Piuha

Juu onhan tämä mobiilibloggaus jokseenkin hankalaa, taidan nyt odottaa seuraavan postauksen kanssa ensi viikkoon että saan koneeni taas käyttöön. Siihen asti, kevätkääryleet 

(piti kirjoittaa LEVÄTKÄÄ, mutta käyhän se noinkin heh).

Loppukevennyksenä Timo, jonka seksuaalista suuntautumista mietin tämän kuvan nähtyäni

-s