So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Shoppailuholistin sisustusvinkit

Voihan maaninen marraskuu. Elän yleensä aika köyhänä, tällä työllä ei pärjää ilman kelan tukia. Kuitenkin, aina kun rahaa on ylimääräistä, käteinen polttelee taskuissa -mulla ei jää mitään sukanvarteen. Nyt tilanne muuttuu hetkeksi, lähden näillä näkymin vuodenvaihteessa matkoille ja siellä tarvii rahukkia tietenkin, pitää siis säästää. Tämä ei kuitenkaan ollut tiedossa vielä viime torstaina; käppäilin vapaapäivän kunniaksi kaupungille ihan vaan Fidalla käymään ja ehkä Eurokankaassa. Näiden liikkeiden väliin mahtuu kuitenkin sata kauppaa joissa on ihania juttuja, ja mulla hävis ajan ja rahan taju kokonaan.

Minulle useampi kymmenen euroa on iso raha, ja nyt se lähti kiertoon ja minä sain tilalle sisustusjuttuja joita en tarvitse, mutta jotka aiheuttaa ihanan fiiliksen. Olen aina ollut riippuvuuksille altis, oli kyse sitten röökistä, ruoasta tai alkoholista. Edellä mainituista olen onneksi taistellut itseni irti, mutta rahankäyttö on ongelmallista. Nytpä päätinkin tosissani tarttua ongelmaan ja alkaa opetella elämään niin kuin köyhän kuuluu. Onnistumisen elämyksen koin eilen lauantaina, kun treffasin anoppia kirpputorikierroksen ja salaattiaterian merkeissä. En ostanut mitään! Paitsi kissanruokaa, mutta se nyt on eri juttu.

Esittelenpä kotini uusia juttuja, eli pääosin kankailla olen sisustanut. Kuvat on kehnoja kännykkänäpsyjä, möh pöh.

Haaveilin pitkään mustasta seinästä, mutta graafinen pöytäliina ajakoon saman asian halvemmalla ja helpommin. Nojatuolilla lepää myös pöytäliina, ruskea Finlaysonin tuote.
Pyöreä David Bowien levynkansikuvalla koristeltu retropeili on ainut mitä raaskin kiinnittää tuolle seinälle.
Syksy ja kynttilät, ah uh. Feikki-mariskoolit käytössä, Tigeristä ostetun pannunalusen päällä.
Valoa ja karvaa...
...Eli tekoturkista tyynyjen päälle.
Maali on irtoillut seinästä, laitoin nastoilla valokuvia peittämään läikät. Pöytäliinakin on nastoilla seinässä -nastat on nastoja :D
Keltaisella seinällä on nyt tositosi paljon tavaraa.
Keittiön ikkuna sai oranssit verhot peitokseen.
Pöytäliina on Finlaysonin pop-up -liikkeestä Iso Myystä.
Kirsikkakuppeja, erittäin huonokuntoisia on kertynyt useita. Keksinpä niillekin käyttöä näin talven korvilla.

Loppukevennys:

Tukkain on nyt sinimusta. Jaiks, päätin yläasteella etten koskaan enää värjää mustaksi mutta mutta.