So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Vain Listat Puuttuu (osa 1)

Puolen vuoden takaisen vesivahingon aiheuttama kh-huoneen (ja osan eteistä) remontti alkaa olla loppusuoralla. Jostain pitäisi vielä nyhtäistä rahaa listoihin, jotta lopputulos olisi viimeistelty. Vaan enpäs malttanut olla ottamatta kuvia jo tässä vaiheessa.

Meillä Joinsuussa sattui niin mukavasti että Clas Ohlson päätti muuttaa valtsutalosta Isoon Myyhyn ja sillä verukkeella laittoivat alennusmyynnin pystyyn. 70% alesta nappasin mukaani jokusen litran punaista seinämaalia, hintaan 4,90e törppö. Sillä maalata lotkauttelin meidän eteiseen hieman clamuuria tunnelmaa, sanoisinko pornahtava lopputulos!

Huoneen karmiva ennen-kuva löytyy täältä.

eteinen
Oikealla siis vessan ovi, joka ei ole rappioromanttinen tarkoituksella. Sitä ei vain ole viitsitty maalata!

Tuo sähkökaappiseinä on K A M A L A. Peittelin sitä tapetilla ja lasten piirrustuksilla. Verholla peitetty sähkötaulu lähtee pois jossain vaiheessa -onneksi! Ehkä joku armas päivä saamme aikaa, rahaa ja halua rempata se paremmin.

naulakko
Korkea hattupino lepäilee naulakon korkeimmalla kohdalla

Vatasen Realisoinnista aikoinaan hommattu lipasto kätkee sisäänsä kausikengät ja -nutut, -hatut ja rukkaset. Lisätilaa tulee kunhan rakennetaan seinän taakse vielä iso vaate- ja siivouskomero, ja joskus tulevaisuudessa nurkkakomero tuohon tilalle jolloin sähkökaapin saa piiloon. 

eteinen
Ulko-ovelta katsottuna tuolla pilkottaa kodinhoitohuoneen muiskea tapetti.

Kissojen veesee sijaitsee vessassa, oveen on tarkoitus tehdä kissanluukku -Timo osaa toki avata oven ihan ite.

Eteisen ja ruokailuhuoneen välinen ovi otettiin pois mutta jätettiin käden ulottuville jos talvella tulee kylmä, se lepää siis tuossa lipaston takana. Mamma on virkannut huiskean kivan päällisen tylsälle naulakolle -kissetkin tykkää siinä riekkua.

eteinen
Tuo ovi vie kaappiin jossa työkaluja ja rompetta. Lattialuukusta pääsee kellariin.

Sävysävyyn punainen hyllykkö on ehtaa Ikeaa, siinä on kätevät siirrettävät koukut pikkulaukuilleni. Marjapoimurissa säilytän aurinkolaseja #sisustusvinkkiniksi

Peilin päällä roikkuu hattu jota käytin boheemimatkalla Tallinnassa. Peilikuvassa itse pönttöpää!

 Lattia on aikas kiva, ajattelin tehdä samanmoisen koho-huoneeseen joku päivä. Eli tuskin koskaan, mutta haaveilen.

lamppu
Lampun sain äitini kirpparilta

Loppukevennys ---- eipäs kun loppumurheenkryyni ja kysymys teille: 

Mitä tuolle seinälle voisi tehdä kun siinä säilytetään skeittilautoja (jotka ovat kovassa käytössä) ja seinä likaantuu helposti? Eli tapetti on nou nou...

Semmosta, kakkososa tuleepi piakkoin kun kodinhoitotila valmistuu.

Siihen asti, Pus!

Susu