Viikon Lista - Hot ja Not

HOT: Uudet tatskat!

Toveri Karoliina, nykyinen vakkaritatskaajani, tökki jalkaani ja siihen muodostui ihastuttavia pilviä! Hauskin on tuo kansikuvassa oleva, reiteen hakattu kiukkubilvi. Sitä kun katsoo toisin päin eli minusta kohti, näyttää kuin se hymyilisi. 

Annoin siis Karoliinalle vapaat kädet taiteilla ketaraani, koska tunnen hänen tyylinsä joka on vallan muiskea. Minusta tuo kuvastaa (kun aina kaikki kysyy että mitä sun tatskat meinaa noin niinku syvällisesti) hyvin sellaista ulkopuolisuuden tunnetta mikä valtaa mut aina suuressa porukassa. Muut pilvet on iloisia möllyköitä tuon kuumailmapallohässäkän ympärillä, kun taas yksi pilvi on erillään ja salamoi kiukkuisena.

väritellään ne joskus

NOT: Mamman mielipide uusista tatskoista

Heh, ei ymmärtäny hiä lainkaan. Kysyi vielä että olinko kännissä kun noita otin! 

No en ollut. 

Kättäkin työstettiin vähän lisää.

HOT: Kermainen kasvissosekeitto

Keitin uudet potut kuorineen, porkkanaa ja tällähetkellä himokallista parsakaalia. Sekaan ruokakermaa 2dl ja koskenlaskijaa melkein koko köntsä. Hitokseen suolaa ja pippuria -koko satsi sörsseliksi ja suuhun ja mahaan.

NOT: Omena-mustikka-piiras pullapohjaan

Oman pihan rupiset omenat ja pakastimesta viime vuotiset mustikat käyttöön. Pohja ei kohonnut. Täytettä liian vähän. Seassa jauhoklönttejä. Nami nami, onneksi poikasille taisi maistua.

HOT: iloinen VAUVVA

Pikku-Vipe, veljeni 8-kuukautinen tytyli. Olen ollut häntä hoitamassa tässä parina päivänä, ja sain otettua hauskan vauva-selfien (jonka taidokkaasti äsken sensuroin). Kuvasta teetän printin mummokullalle.

NOT: menkkahirmuisuus

NE on tuloillaan. Tunnen kuinka alavatsa kiristyy, hermo kiristyy ja vaatteet kiristää. Paino on koholla, keho täynnä nestettä. Ja sama ruljanssi taas ensi kuussa. Ja sitä seuraavassa. Pah tulis jo vaihdevuodet.

kontaktimuovitin itseni

HOT: Ifolor

Tilasin Ifolorilta kymppikuvia. Tilaus oli helppo tehdä, latasi vaan kuvat ja paineli riks raks rukseja. Parikymmentä kuvaa maksoi pari euroa, yhteensä tilaus oli vitosen luokkaa! Kuvat tulee postissa, kätevää ja edullista.

NOT: Pari painotaloa

Asiakkaan puolesta tein tarjouspyynnön kirjan painattamisesta. Kumpikaan painolafka ei vastannut pyyntööni mitään. Pitäkää tunkkinne, teetän kirjan ulkomailla sitten!!

Keväällä oli mukava sää.

HOT: Sää

Ihanan vilpoisaa mutta aurinkoista.

NOT: Sää

Liiaksi viluttaa jos ei tajua pukeutua lämpimämmin. Auringossa tulee liian kuuma kun on pukeutunut lämpimämmin.

Loppukevennys:

I'ts all about the angle, sanoo nuori, hassunmuotoinen Huttunen.

Pus,

Susu