Kuvia

Viimepäivien Seikkailut

Helatorstai meni jännittävissä meisingeissä; laskettiin ystäväni purjevene vesille. Karille meinasivat pojat ajaa samantien ja nousi kammottava myrsky joka onneksi laantui nopeasti. Päästiin kuitenkin ajamaan venhe yhdestä satamasta toiseen ja kaikki päättyi onnellisesti saunomiseen sekä skumpan juontiin ystäväni ja kummipoikani kotona.

Vasemmalla alhaalla myrskyää. Oikealla vene juuri myräkästä ja karille melkein ajosta selvinneenä.
Onnellinen purjehtija kotisatamassa

Perjantaina vietettiin poikaystäväni kanssa treffipäivää. Kävimme ensin lounastamassa Mrs Asia -nimisessä ihanassa ja edullisessa ravintolassa. Suosittelen! Sitten matkattiinkin Kolille, jossa en ole käynyt kuin pyörähtämässä aikaisemmin. Tämä on kaikkien mielestä tosi outoa, olenhan paria vuotta lukuunottamatta asunut koko ikäni Pohjois-Karjalassa. Ja jos olisin tiennyt miten kiva paikka se onkaan, olisin matkannut Ukko-Kolin huipulle jo aikaa sitten.

Maisemat oli juuri niin kansallisromattiset kuin aavistelinkin. Kivuttiin vielä Akka-Kolille ja sitten koitti lempihetkeni. Menimme rentoutumaan vihreän kortin kylpylään, eli Koli Relax Spahan. Siellä emännät lillui poreammeessa skumppalasit käsissään ja me oltiin ihan rusinoina kun parin tunnin pulikoinnin jälkeen päästiin kotimatkalle. Suosittelen tätäkin, oli nimittäin mukavata kello neljän jälkeen kun kylpylä suljettiin alaikäisiltä -vaikka lapset onkin pääasiassa ihan jees niin olipa rauhallista ilman mitään kiljumista ja parkua. Ehdoton suosikkini oli allas jossa kuului veden alla Maamme-laulu -vähän sellainen wat thö kak fiilis tuli siitä.

Lauantain oli valtakunnallinen Siivouspäivä ja minä myin vaatteitani ja muuta rojua Woutilassa eli työpaikallani. Hyvin meni, tienasin yhtä paljon melkein kuin kulutin eli ostelin muitten pöydistä. Ehdoton huippulöytö oli työkaverin väsäämä industrial-valaisin joka pääsi heti killumaan olohuoneen kattoon:

Siinäpä parin viime päivän seigailut. Kommentoikaa Facebookin puolelle että mistä haluaisitte lukea -siis mistä aiheesta tekisin seuraavaksi postauksen. Ny on pää vähän tyhjä.

Loppukevennys:

....