Erilaisia iskutuksia

Tammikuu meni kyllä tosi nopeasti ja oli tosi kiireinen. Nyt koeviikon aikaan kerkeää taas kirjotella! Tällä kerralla vähän pesipainoitteisempaa postausta.

Ekana tammikuun viikonloppuna pelattiin pesiksessä hallipelejä, joka oli mukavaa vaihtelua uintiarkeen. Välillä on kiva saada olla myös joukkueen kanssa tekemässä ja pitää hauskaa. Lauantaina 2 C-tyttöjen peliä ja sunnuntaina B-tyttöjen harkkapeli, jotka kaikki päättyi voittoon heti näin hallikauden alkuun!

Nyt kuun lopussa käytiin Tampereella kisoissa ja kova harjoittelu näky puolin ja toisin tuloksissa. Heti kauden alkuun tuli myös ennätys 50m perhosessa. Kisojen jälkeen oon kerenny pelata vielä 2 harjoituspeliä ja sunnuntaina onkin edessä kutkutteleva ”B-tytöt vastaan Suomensarja täydennettynä c-tytöillä”-peli. Jo tähän aikaan vuodesta on tullut jo kyllä tosi paljon pelejä.

Kesästä asti oon peleissä tykänny tosi paljon käyttää Tritaniumin säärystimiä, varsinkin kun etenijänä tulee niin paljon juostessa erilaista iskutusta kuin altaassa. Pelin aikana mulla on usein korkeamman paineen säärystimet ja pelin jälkeen laitan sitten jalkaan matalemman paineluokan säärystimet! Yhen myöhäisen pelin jälkeen jopa nukuin matalan paineen säärystimet jalassa ja aamulla jalat tuntui yllättävän hyvältä. Matkustaessa pidempiä matkoja oon pitänyt myös matalan paineen - ja lenkillä korkean paineen sukkia, joten nekin on ollut tosi hyödylliset.

Miun mielestä hyödyllinen varsinkin ulkopelitreeneissä on ollu myös korkeen paineen hiha. Tuntuu, että heittokäsi pysyy paremmin lämpimänä ja saa heitosta enemmän irti. Tritanium talent-ryhmän illassa saatiin myös uudet matalan paineen hihat käyttöön, jotka on ollut käsiveto- ja ulkopelitreenien jälkeen superhyödylliset.

B-tyttöjen harjoituspeli 8.1.

Nyt tästä taas lepäilemaan ja palautumaan iltapäivän treeniä varten!