So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Juhlahumua altaassa ja ulkopuolella

Nyt kun uintikausi on mullakin alkanut pesiskauden loputtua kunnolla ja koulussa eka koeviikko on selätetty, on aikaa ottaa vähän rennommin ja nauttia viikonlopusta. Vauhtia on riittänyt treenien ja koulun ulkopuolellakin, kun ollaan muun muassa juhlistettu 110-vuotista seuraamme.

Heti koulujen alettua elokuun alussa päästiin hienolle 110-vuotis juhlaillalliselle Kerubiin, jossa tunnelma oli hienostunut, mutta samanaikaisesti rento ja ruoka poikkesi joka päiväisestä tarjoilusta. Siellä nautittiin yhdessä seuran hienoa saavutusta ja myös seuran merkkihenkilöitä palkittiin.

Ruusan kanssa 110-vuotis juhlissa

Juhlavuoden kunniaksi järjestettiin myös 110-vuotis juhlauinnit, joissa olin mukana kutsukilpailussa. Kisassa uitiin kaikki 50 metriset, joiden perusteella lähettiin sitten 200 sekauinnissa takaa-ajoon. Itselläni 50 metriset meni melko hyvin, perhosessa tullutta varaslähtöä lukuunottamatta! 200 sekarissa alkoi olla jo pitkän päivän jäljiltä tosi poikki, eikä nopeus tässä vaiheessa vielä riittänyt aikuisia uimareita vastaan, mutta päivä oli todella mukava ja erilainen ja viides sija kutsukilpailussa hyvä suoritus.

Parasta kisoissa ja koko alkukaudessa on kuitenkin ollut se, että pitkästä aikaa on taas pystynyt uimaan selkää. Oma selkä on vieläkin välillä kipeä ja vaikea, mutta selvästi paranemaan päin ja viikottaiset jumppailut taas kerran vuoden jaksolla eivät ole menneet selvästikkään hukkaan! Syksyn lyhyen radan SM-kisat tulee jo tosi nopeesti ja tällä kaudella tavoitteet onkin ennen kaikkea kesän SM-kisoissa.

juhlauintien 50m selkää

Myös koulumme täytti 110 vuotta ja eilen illalla oltiin sitten vuorostaan siellä juhlimassa. Nyt voi viikonlopun vielä ottaa rennosti, ennenkuin siirrytään taas uuteen harjoitusviikkoon ja kohti Espoon GP-kisoja. Sen jälkeen odottaa syysloma, joka ei uimareille tietenkään ikinä tarkoita lomaa;).