Esittelyä ja vähän muutakin

Hei!

 Päätimme tehdä Ainon kanssa yhteisen blogin, joka käsittelee paljolti meidän molempien rakastamaa yhteistä harrastusta kilpauintia, sekä sen sen sovittamista normaaliin lukiolaisen arkeen. Tulemme molemmat Joensuusta ja kummallakaan ei blogitaustaa ole, joten tämä kaikki on uutta ja hienoa. Hieman suorituspaineita tässä on, kun katsoo kuinka hyviä ja hienoja muiden blogaajien keksimät aiheet ja muut jutskat ovat. Olemme molemmat todella kiireisiä, joten blogin kirjoittaminen tulee omalla painollaan silloin, kun tuntuu siltä, että olisi hyvä hetki kirjoittaa. Blogi perustettiin alunperin Joensuun uimaseuran ja sanomalehti Karjalaisen kanssa yhteistyössä.

  Suunnitelmissa oli, että kirjoittaisimme molemmat toisistamme esittely-postaukset eli itse kirjoitan Ainon esittelyn ja sitten toisinpäin. Saa nähdä, että mitähän tästäkin tulee, mutta lähdetään yrittämään.

Vauhti-Aiska

  Aino syntyi vuonna 2001. Opin tuntemaan hänet siskoni kautta sillä hänkin harrastaa uintia. Ainolla on ollut monia harrastuksia, joista monet ovat jo jääneet pois tähän päivään mennessä. Kilpauintia hän on harrastanut seitsemän vuotta ja myös pesis on ollut arjessa mukana ala-asteelta asti. Tutustuin Ainoon paremmin, kun olimme samassa uintiryhmässä muutaman vuoden ajan. Meistä tuli todella hyviä kavereita siinä harrastuksen tiimellyksessä. 

  Aino tykkää todella paljon musiikista, urheilusta, reissaamisesta ja jäätelöstä. Hän tekee kyllä selväksi, jos ei jostain asiasta pidä tai se tuntuu vastenmieliseltä. Aino on itsevarma, määrätietoinen, kiltti, mukava ja ystävällinen. Hän pääsee helposti yli kohtaamistaan haasteista. Aiska on intohimoinen asioiden suhteen ja pyrkii aina täydellisyyteen. Lukion Aino aloitti tänä syksynä ja opinnot ovat tähän mennessä menneet loistavasti.

  Seuraavaksi Ainon esittely minusta.

Raiseri

  Roope on minua kaksi vuotta vanhempi ja mielestäni ehdottomasti tyhmempi. Näämme toisiamme melkein joka päivä, joten Raiseri on minulle melkein kuin oma veli, joka auttaa matikanläksyissä ja kiusaa välillä. Meillä on paljon yhteisiä treenejä ja olemme samassa koulussa. Roopen löytää useimmiten ruokapöydästä, altaalta tai hengailemasta säbäjäbien kanssa. 

  Hän tykkää peleistä, musiikista, puntilla käymisestä ja huulirasvasta. Raiseri on melko tempperamenttinen, mutta aina kohtelias. Roope yrittää olla suuttumatta, mutta ärsyyntyy, jos hänelle ei kerro kaikkia asioita. Hän on ahkera kouluhommissa ja tekee kesäsisin töitä, joskus myös meidän takapihallamme. Raiserille on todella tärkeää käydä harjoituksissa ja hän suuttuu, jos ei pääse osallistumaan, vaikka olisi kipeänä.

Lopuksi

  Yritetään kirjoitella aina, kun uintijutuilta keretään! Ainon elämää voi seurata myös Instagramissa @ainomononen ja meitä molempia bongailla Joensuun uimaseuran IG:stä @joensuunuimaseura . Tsau!

Viime vuonna kisoissa.