So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Perusviikosta viestikarnevaaliin.

  Edellinen viikko on nyt odottanut jo tarpeeksi kauan, jotenka olisi aika alkaa postausta vääntämään.

  Viikon kohokohta, lauantai aamu kello 8:30, Joensuun Uimaseuran perinteinen viestikarnevaali starttaa. Niin pienet, kuin isotkin uimarit jaetaan joukkueisiin uimataidosta riippumatta (näistä joukkueista pyritään saamaan mahdollisimman tasaväkiset). Sitten paiskotaan puolisentoista tuntia erilaisia viestejä erilasin matkoin ja eri lajein. On uintia räpylöillä/ilman ja oikeinpäin/väärinpäin. Kenellekkään tuskin jäi paha mieli näistä leikkimielisistä viestikilpailuista, paitsi ehkä valmentajalleni Juhalle, joka yrittää aina voittaa, esimerkiksi säännöistä hieman poikkeamalla. 

  Näistä kisoista jäi minulle itsellenikin paljon muistoja erityisesti, kun olin nuorempi. Se, että pääsee katsomaan, kun isommat ja paljon paremmat uimarit uivat, antoi ainakin itselleni paljon motivaatiota jatkaa. Isot uimarit myös kannustivat pieniä, vaikka kummatkaan osapuolet eivät olleet toisiaan ikinä nähneet. Kaikki otettiin mukaan joukkoon, ja heidän vahvuuksiaan kuunneltiin. Joten uskon, että tämä motivoi pieniä uimarinalkuja jatkamaan hyvää harrastusta ja pääsemään yhä upeampiin suorituksiin.

  Muistan vieläkin itse sen ensimmäisen kerran, kun pääsin näihin karkeloihin osallistumaan. Jännitti, mutta se oli uutta ja hienoa! Ja tunsin olevani mukana jotain suurempaa! -Joensuun Uimaseura.

Tritaniumin tuotepaketti.

  Paljon kiitoksia Tritaniumille tuotepaketista, sekä uimaseuralle kunniasta edustaa Tritanium-Talent ryhmää. Käykää kattoo Tritaniumin Instagram profiilia! @tritaniumfinland