So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Pikareissu etelään

Tukholman kisareissu oli tosi hauska ja sieltä saatiin mukaan hyvää kokemusta. Kotiintulopäivänä laitettiin jo uudet kamat kasaan ja seuraavana iltapäivänä suunnattiin Helsingin junaan Tritanium talent- ryhmän kanssa.

Kisojen jälkeiset päivät oli altaassa todella nihkeitä, joten olin hieman pelonsekaisin tuntein lähdössä taas kisaamaan. Perjantaina oltiin hallilla yli 12 tuntia Simmis Arena Meeteissä. Mulla oli viisi lajia ja vaikka uinti tuntui jo paremmalta, hyytymistä oli kyllä suuresti havaittavissa, vaikka 50m vapari kulkikin toisiksi parhainta vauhtia ikinä. Mielikin oli varmaan vähän väsynyt kisarupeamasta ja se näkyi kaikenlaisina pieninä törmäyksinä ja töppäyksinä, niin verra-altaan kuin kisa-altaankin puolella. Tuloksien osalta niin Tukholman kisoissa, kuin näissäkin täytyy kuitenkin olla tyytyväinen, sillä kolmatta vuotta vaivaavasta jalkoja häiritsevästä selkävammasta ollaan yhä kuntoutumassa ja tuloskunto täytyy suhteuttaa myös kropan tilanteeseen.

Lauantaiaamunakaan ei turhia nukuttu, sillä suuntasimme seuraavaksi junalla Turkuun, jossa meillä oli Antti Kauhasen johdolla tekniikkakuvaukset. Videoilta näkyi yllättävänkin paljon ja sain uutta uintiin ja tekniikkaan. Videoilta oli havaittavissa myös tietyissä asioissa kehitystä, joka sai tietenkin hyvälle mielelle. Myös palauttavat keluritreenit saivat tuttuun tapaan minulle hymyn huulille, mutta ylimääräistä treeniä ei sen jälkeen näin väsyneillä lihaksilla olisi kyllä enää jaksanut!

Videoita analysoimassa.

Illalla käytiin vielä 10 päivän reissun loppuhuipennukseksi Suomen vanhimassa pizzeriassa, jossa kyllä pitsa upposi, miullakin melkein loppuun asti;)! Sunnuntaina oli jäljellä enää matkustusta kotiin ja maanantaipäivä menikin mulla melkein kokonaan koulujuttujen parissa... Nyt on kuitenkin kiva jatkaa kevättä kohti työstämään kisoissa ja kuvauksissa oivallettuja uusia tekniikkajuttuja!

Pizzeria Denniksessä.