Uutta alkua

Moikka kaikille!

Kuten olette varmasti huomanneet, on blogimme ollut jäässä jo vuoden. Nopeasti se aika menee, huhhuh. Mutta nyt! On uuden alun aika ja olemme saaneet jäät sulatettua! Blogi herätetään nyt kunnolla henkiin eikä loppua näy :)

Otamme uudenlaisen lähestymisen blogiin. Nyt haluamme tuoda urheiluseura-arkea kaikille teille lukijoille millaista se on. Tuomme esille urheilijan, valmentajan/ohjaajan, hallituksen jäsenten ja tietenkin päätoimisten työntekijöiden ajatuksia urheiluseuratoiminnasta sekä arjestamme täällä Joensuun Uimaseurassa. Syyskausi alkoi elokuun puolella, ja otinkin ensimmäisten yhteistreenien kuvan tuohon aloituskuvaksi! Kaikki eivät harmittavasti pääseet paikalle, mutta suurin osa kuitenkin paikalla oli! Vetäistiin seuran yhteistreeni +15 asteisessa vedessä, ja jopas se virkisti! :)

Syksy on ehtinyt jo pitkälle, ja arki rullaa melkolailla omalla painollaan. Kurssit pyörivät, kilpauinti alkaa valmistautumaan kohti syksyn ja lyhyen radan kauden päätapahtumia. Itseasiassa reilun kahden viikon kuluttua kisataan junnujen päätapahtuma kun on aika lyhyen radan Ikäkausimestaruusuintien alkukarsintojen. Alkukarsinnat käydään samana viikonloppuna samaan aikaan yhteensä seitsemällä paikkakunnalla joista Ikäkausimestaruusuintien finaaleihin tiensä selvittää yhteensä valtakunnallisesti 16 parasta uimaria suomesta / laji / ikäsarja.

Vanhempien uimareiden kanssa päätapahtumaan on aikaa melkotarkka kuukausi kun Marraskuun puolivälissä kisataan yhdistetyt lyhyen radan SM- sekä Nuorten SM-uinnit. JoUSsilla on molempiin kauden päätapahtumiin todella iskukykyiset joukkueet mukana ja nähtäväksi jää mihin se riittää :)

Uimahyppyjen puolella kausi on myös hyvin käynnissä ja itseasiassa reipas viikko sitten kisattiin FINN-CUPin neljä osakilpailu täällä Joensuussa. Kilpailuihin osallistui yhteensä huimat 118-uimaria!

Syksyn isoin projekti kuitenkin meillä on ehdottomasti 24.9 vireille laitettu Kuntalaisaloite! Kuntalaisaloitteen aiheena on Virkistysuimala Vesikon laajennus sekä peruskorjaus. Tämä kaupunki nyt sitä todellakin tarvitsee ja sen myös ansaitsee!
Jos et ole vielä laittanut nimeäsi aloitteeseen, tee se ihmeessä osoitteessa:  https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/6099
Osallistuminen vie aikaa noin kaksi minuuttia, mutta se mitä se voi saada aikaan, kestää aikaa kymmenien vuosien päähän!

Avaan seuraavassa postauksessani omia sekä osaltaan Joensuun Uimaseuran näkemyksiä tästä aloitteesta sekä yleensä myös koko hankkeesta, miksi se pitäisi saada liikkeelle!

Mukavaa syksyä kaikille!

ps.#AnnaSenUida blogin saa helposti seurantaan, suosittelen sen myös tekemään! :)

- Juha

Tämänkertaisen blogitekstin kirjoittajana oli: Joensuun Uimaseuran valmennuspäällikkö Juha Turunen