Uutteen kautteen

Elikkäs tässä on edellinen kausi  ja loma jo pulkassa, niin siirretään katseet uuteen kauteen. Mutta ensiks vielä kertaillaan nuo SM-kilpailut.

 Tampereen kesän pitkän radan SM-uinneista tuli tuliasina kotiin 200m sekauinnista nuorten pronssia sekä 4x100m vapaauintiviestistä nuorten pronssia jätkien kanssa. Harmillisesti muutamassa lajissa jäi loppupuristus uupumaan ja jäin niukasti mitallisijoista. Itselläni kisoissa ei uinti oikein kulkenut, mutta kisojen yleisfiilis oli erittäin hyvä ja tunnelma mukaansa tempaava. Koko kisojen ajan oli todella tukkoinen ja väsähtänyt olo, jonka luulen johtuneen hieman huonosti menneestä valmistautumisjaksosta. Jäikö liian pitkä väli Unkarin valmisteluleirin ja itse kisojen väliin, vaikea sanoa? Toki eihän nämä kisat nyt mikään aivan floppikaan olleet, joten haluan kiittää valmennustiimiä, tukijoita sekä kehonhuoltopuolta koko menneestä kaudesta. 

  Kisojen jälkeen menin sitten suoraan töihin, ja aika, nelisen viikkoa PrimaTimberillä,  hurahti erittäin nopeasti. Heti ensimmäisen viikon jälkeen oli mukava viikonloppukevennys, Ilosaarirock, mikä oli kyllä aiva huikea kokemus. Itse pidin erityisesti perjantain artistikattauksesta, mutta eivät muutkaan päivät huonoja olleet. Ja sää suosi erityisesti  tätä tapahtumaa. Töiden jälkeen iltaisin ja viikonloppuisin yritin parhaani mukaan lukea syksyn yo-kirjoituksiin, mutta siinäkin onnistuin aika huonolla menestyksellä. Nyt tässä tätä blogia kirjoitellessani huomaan, että olisi kannattanut aloittaa lukeminen pikkusen aikaisemmin ja hieman kovemmalla yrityksellä. Kiire painaa pikkuhiljaa päälle! Mutta kaikesta huolimatta olen myös yrittänyt pitää huolta kaverisuhteista.

  Viikko ennen kesäloman loppua kävimme perheen kesken pikaisesti Rhodoksella ottamassa viime hetken auringot ja levot. Matkanjohtajana toimi mummoni ja tekemistä riitti. Koko reissun ajan tosin oli mielestäni aivan liian kuuma ja välillä mieli olisi tehnyt olla vain viileässä hotellihuoneessa. Paikallinen ruoka ansaitsee kehut niin maullaan kuin annoskoollaan.- kreikkalainen ruoka ei petä!

 Koulunaloitus viikonloppuna minulla oli kunnia osallistua Joensuun Uimaseuran 110 - vuotisjuhlaan, Kerubissa Ilosaaressa. Tummaan pukuun sonnistautuneena saimme myös vastaanottaa juhlayleisön edessä kunniamaininnat menestyksestä kansallisissa uimakilpailuissa. Upea juhla tarjoiluineen ja ohjelma teki illasta ikimuistoisen.

  Sittenpä alkoikin jo  treenit ja koulu ja järkyttävä kiire iski. Ei meinaa vuorokaudessa tunnit riittää ja nukkuakin pitäisi keretä! Mutta kyllä tästä varmasti selvitään, kunhan saadaan nuo kirjoitukset hoidettua alta pois. Sitten päästään treenaamaan täysillä, ajatuksen kanssa.

RUOKA, LEPO ja TREENAUS!  -Näillä eväillä edessä olevaan kauteen.

Rantalaiffii Kuva jostain helkkarin kuumasta paikasta Huikea viikonloppu